Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ξεκίνησε η «φυγή» του Αυγούστου

Τα μπογαλάκια τους και... στην παραλία πάνε από σήμερα οι αδειούχοι του Αυγούστου, που ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τα αστικά κέντρα με κάθ...

Τα μπογαλάκια τους και... στην παραλία πάνε από σήμερα οι αδειούχοι του Αυγούστου, που ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τα αστικά κέντρα με κάθε μέσο. Η έλλειψη καυσίμων μπορεί να τα χάλασε σε μερικούς, ο καιρός πάντως «ξηγιέται» καλά σε όλους και θα είναι αίθριος.


Η «φυγή» ξεκίνησε από το βράδυ της Παρασκευής και αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα και αύριο.
Την... τιμητική τους έχουν τα λιμάνια, όπου οι ταξιδιώτες συρρέουν με τις βαλίτσες ανά χείρας. Το Σάββατο και την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί από το λιμάνι του Πειραιά 61 δρομολόγια πλοίων και 35 από το λιμάνι της Ραφήνας.

Μεγάλη κίνηση παρατηρείται σε ΚΤΕΛ, αεροδρόμια και ΟΣΕ, ενώ λίγα είναι τα αυτοκίνητα στις εθνικές οδούς - τουλάχιστον αυτή την ώρα. Φαίνεται πως η απεργία των φορτηγατζήδων είτε άφησε κάποιους χωρίς καύσιμα, είτε άλλοι φοβήθηκαν μην ξεμείνουν στη μέση του δρόμου και αποφάσισαν να αναβάλλουν για λίγο την αναχώρησή τους.

Τα στοιχεία για την έξοδο αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένης της πτώσης στον τουρισμό και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

Ο καιρός θα είναι στο πλάι των αδειούχων, καθώς μπορεί να φέρει σποραδικές καταιγίδες σήμερα το βράδυ, σε γενικές γραμμές όμως θα είναι αίθριος. Μάλιστα, ο υδράργυρος θα πάρει την ανιούσα και σε μερικές περιοχές το θερμόμετρο θα δείξει 38.

Όσο για εκείνους που μένουν εντός των τειχών;
Υπομονή... ο 15Αύγουστος πλησιάζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια