Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Έκανε το 3x3!

Η ΑΕΚ μπορεί να μην ήταν το ίδιο καλή όπως στα δύο προηγούμενα ματς, αλλά εμφανίσθηκε και πάλι πάλι σοβαρή, πειθαρχημένη και σε μεγάλο διάστ...

Η ΑΕΚ μπορεί να μην ήταν το ίδιο καλή όπως στα δύο προηγούμενα ματς, αλλά εμφανίσθηκε και πάλι πάλι σοβαρή, πειθαρχημένη και σε μεγάλο διάστημα του αγώνα πρωταγωνίστρια και άκρως επιθετική, απέναντι σε μια ομάδα σαφώς ανώτερη και πιο οργανωμένη από τις προηγούμενες δύο που αντιμετώπισε (Μπλάκμπερν και Σίδνεϊ), αλλά με γκολ του Μπερνς (1-0) κέρδισε και τη Ρέιτζερς.

Έτσι η Ένωση κατάφερε να κάνει το 3Χ3 «Sidney Football Festival», κατακτώντας την πρώτη θέση στο τουρνουά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν ένα καλό ημίωρο στην αρχή και το ίδιο καλό διάστημα στο τέλος.
Αυτό που πρέπει να προβλημάτισε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν η κακή απόδοση της αμυντικής τετράδας, ιδίως των μπακ, Γιάχιτς και Καράμπελα που είχαν πολλά προβλήματα από την πλευρά τους, ενώ δεν έλειψαν τα λάθη και στο κέντρο της άμυνας.

Σίγουρα η κόπωση είναι ελαφρυντικό, αλλά η άμυνα έδειξε πως θέλει ακόμα δουλειά για να δέσει, ενώ ίσως χρειάζονται ενίσχυση και τα άκρα.

Κατά τ` άλλα, ο Μπερνς και ο Τζιμπούρ που μπήκαν αντί Μπλάνκο και Λυμπερόπουλου ζωήρεψαν την ΑΕΚ, ενώ ο Αργεντινός έδειξε σε κακή κατάσταση.


ΑΕΚ: Σάχα, Γιάχιτς, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος (42’ Καφές), Γκέντζογλου Μπλάνκο (62’ Μπερνς), Σκόκο (62’ Έντερ), Λεονάρντο (89’ Μαϊστόροβιτς), Λυμπερόπουλος,

Ρέιντζερς: Μακγκρέκορ, Μπουγκέρα, Γουέιρ, Μπροόυντφουρντ, Γουαίτακερ, Μακάλοχ, Εντού, Ντείβις, Μίλερ, Ναϊσμιθ, Λάφερτι (30’ Φλεκ).


Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια