Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

"Mπράβο σου Θανάση"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στον Θάναση Γιαννακόπουλο, ο οποίος παρόλο που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, δεν εγκατέλειψε τον Πα...

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στον Θάναση Γιαννακόπουλο, ο οποίος παρόλο που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, δεν εγκατέλειψε τον Παναθηναϊκό, αλλά προχώρησε και στην ολοκλήρωση σπουδαίων μεταγραφών.


Παράλληλα ο Σέρβος τεχνικός εμφανίσθηκε ικανοποιημένος σχετικά με τις μεταγραφές που έχει κάνει μέχρι στιγμής η ομάδα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει και για άλλες.
Να υπενθυμίσουμε ότι έχουν ντυθεί στα «πράσινα» οι Μάριτς, Σάτο, Καϊμακόγλου και Βουγιούκας, ενώ έχουν ανανεώσει οι Μπατίστ και Νίκολας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ομπράντοβιτς στην εφημερίδα “Goal”:

Αρχικά, ο «Ζοτς» τόνισε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Θανάση Γιαννακόπουλο όπως και σε όλη την οικογένεια για την πολύ καλή δουλειά που έκανε και μάλιστα σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη από κάθε άποψη. Η ομάδα ενισχύθηκε σε τεράστιο βαθμό με παίκτες έμπειρους και ποιοτικούς».

Και στη συνέχεια, επεσήμανε: «Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στον κύριο Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος παρά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν κοντά στην ομάδα και απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο εκπληκτικά σκέπτεται και λειτουργεί στις δουλειές του Παναθηναϊκού. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο πέρα από το να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την διοίκηση για την σπουδαία δουλειά που έκανε στην διάρκεια των μεταγραφών».

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία των «πράσινων» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είπε: «Διαθέτουμε μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα, αλλά όταν αρχίσουμε την προετοιμασία θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να προετοιμαστούμε. Θα υπάρχουν απουσίες λόγω συμμετοχής διεθνών μας στο Μουντομπάσκετ, αλλά έχουμε προσαρμόσει ανάλογα το πρόγραμμα. Μας περιμένει σκληρή δουλειά και αυτό είναι βέβαιο, καθώς θα πρέπει να ανταποκριθούμε στη μακρά και δύσκολη σεζόν που θα ανοιχτεί μπροστά μας»

Για το ποιο είναι το βασικό κριτήριο για την επιλογή παικτών, υποστήριξε: «Βασικό κριτήριο στην επιλογή των παικτών που αποκτήσαμε, πέρα από τα αθλητικά τους προσόντα, ήταν και ο χαρακτήρας τους», ενώ αν ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις φετινές του μεταγραφές, ανέφερε:

«Πιστεύω πως ναι.. Έχουμε 15 παίκτες στο ρόστερ μας και τουλάχιστον αυτή την στιγμή δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να κάνουμε επιπλέον κίνηση… Βεβαίως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να υπάρξει κάποια εξαίρεση, αλλά τουλάχιστον αυτή την στιγμή σκέπτομαι ότι δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε κάποια άλλη μεταγραφή».



Eπιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια