Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ανακοίνωση απ' τον ΠΣΑΠ

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην επιτυχία που είχε η κινητοποίηση των ποδοσφαιριστών-μελών του ΠΣΑΠ κατά την πρώτη αγωνιστική του ...


Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην επιτυχία που είχε η κινητοποίηση των ποδοσφαιριστών-μελών του ΠΣΑΠ κατά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα γίνεται λόγος για νέα μέτρα κατά της βίας και για βεβαιότητα της επίτευξης τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζει την πλήρη ικανοποίηση της για την απόλυτη επιτυχία που είχε η κινητοποίηση των ποδοσφαιριστών-μελών του Π.Σ.Α.Π. κατά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η υλοποίηση της απόφασης του Π.Σ.Α.Π. για καθυστέρηση 15 λεπτών στην έναρξη των συναντήσεων όπως κι η παρουσία των ποδοσφαιριστών των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο με πανό με σύνθημα κατά της βίας "Δε μας θέλετε στο γήπεδο; Φθάνει πια με την βία" έδωσαν το δικό τους στίγμα στην πρώτη αγωνιστική και αποτελούν ένα βήμα στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κατά του φαινομένου της βίας στα γήπεδα.

Ο Π.Σ.Α.Π. συγχαίρει κι ευχαριστεί τους συναδέλφους κι όλους τους συντελεστές των αγώνων για την άριστη συνεργασία τους. 

Ελπίζουμε ότι αυτό το μήνυμα ενότητας κι αποφασιστικότητας το έλαβαν όλοι όσοι έχουν, ενδεχομένως, τη διάθεση να χαλάσουν την όμορφη εικόνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην οποία απολαύσαμε ποδόσφαιρο και μιλήσαμε μόνο γι αυτό και για τους πρωταγωνιστές του, τους ποδοσφαιριστές, όπως πρέπει να γίνεται πάντα.

Παράλληλα, ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε. και τους δημοσιογράφους που εργάζονται σε αυτά για την προβολή των ενεργειών του Π.Σ..Α.Π. κατά της βίας στα γήπεδα.
Θα συνεχισθούν οι ενέργειες κι οι πρωτοβουλίες από την πλευρά του Π.Σ.Α.Π. κι έχουμε την  βεβαιότητα ότι θα επιτύχουμε στον αγώνα μας ενώ προσδοκούμε ότι θα είναι στο πλευρό μας όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα όλοι εκείνοι που έχουν ήδη επαινέσει και χειροκροτήσει τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει.

Η αγωνιστική περίοδος 2010-2011 ξεκίνησε με όμορφα γκολ, καλό θέαμα, ενδιαφέρουσες ανατροπές και βέβαια με αγωνία για την έκβαση όλων των αγώνων αφού τα αποτελέσματα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Η πρόληψη κι αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα όπως κι η ισχυροποίηση της θέσης του Έλληνα ποδοσφαιριστή μέσα κι από την αλλαγή των δεδομένων που αφορούν την ελληνικότητα των πρωταθλημάτων μας, είναι προτεραιότητες για τον Π.Σ..Α.Π.

Με τη συνεργασία όλων όσοι αγαπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουμε την βεβαιότητα ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Καλή σεζόν σε όλες κι όλους.
ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ.Α.Π./ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ”

Επιμέλεια: Νίκος Λυμπερτάς

Δεν υπάρχουν σχόλια