Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μητέρα Αντριάνο: «Μου αποκάλυψε πως ήθελε να αυτοκτονήσει»! «Είχε βυθιστεί σε κατάθλιψη»

Η μητέρα του Αντριάνο παραδέχθηκε δημόσια (μέσω δηλώσεων της στη «Gazzetta dello Sport») πως ο γιος της σκεφτόταν σοβαρά να κάνει απόπειρα α...

Η μητέρα του Αντριάνο παραδέχθηκε δημόσια (μέσω δηλώσεων της στη «Gazzetta dello Sport») πως ο γιος της σκεφτόταν σοβαρά να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρόμα έπεσε σε κατάθλιψη μετά το θάνατο του πατέρα του, τον οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ, γι’ αυτό και άρχισε να παίρνει την κατιούσα η ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Ο θάνατος του πατέρα του, που ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει, ήταν η προέλευση της κατάθλιψης. Ορισμένοι άνθρωποι του έκαναν άσχημη κριτική χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει, εξαιτίας της τεράστιας φήμης και της επιτυχίας του. Αυτό τον έκανε να βυθιστεί σε κατάθλιψη», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κανείς δεν ξέρει την φύση της ασθένειας καλύτερα από εκείνον που υποφέρει και συνήθως οι άλλοι δεν ξέρουν πως να τον βοηθήσουν. Μία ημέρα, όταν ήταν ακόμα στην Ιταλία, με φώναξε και μου είπε ότι δεν πάει άλλο, ότι ήθελε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Μου αποκάλυψε ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία».

Φυσικά, η αποκάλυψη του Αντριάνο ήταν για εκείνη ένα ισχυρό σοκ: «Εγώ του απάντησα ότι ‘πρέπει να λειτουργείς με την καρδιά γιατί δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από την ευτυχία σου’. Και αν για να την αποκτήσει πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, κανένα πρόβλημα…».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αντριάνο έφυγε από την Ίντερ τον Απρίλιο του 2009 και επέστρεψε στην πατρίδα του, όπου και έμεινε μακριά από το ποδόσφαιρο για έξι μήνες. Έπειτα, υπέγραψε στην Φλαμένγκο και το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη Ρόμα…





sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια