Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Δώνης: Δεν είναι έτοιμη η ΑΕΚ για πρωταθλητισμό

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Δώνης, τον οποίο είχε αντικαταστήσει ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο '&...

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Δώνης, τον οποίο είχε αντικαταστήσει ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο '' sentra fm'' για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και για την αποχώρηση του Μπάγιεβιτς.


Ο τεχνικός  του Ατρόμητου επισήμανε οτι η ΑΕΚ με τις συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία 3 με 4 χρόνια δεν είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε υπάρχει υπερεκτήμηση των δυνατοτήτων της ομάδας:

«Αν είχε μείνει ο Ντέμης θα είχα στηριχθεί κι εγώ, όπως ο Μπάγεβιτς. Είναι δύσκολες οι συνθήκες στην ΑΕΚ. Δεν κρίνεται αντικειμενικά, υπάρχει υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων της ομάδας. Όλοι παρασυρόμαστε από το βάρος της φανέλας. Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο και οι περισσότεροι φοβούνται να πουν την αλήθεια και ότι αυτή η ομάδα δεν είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό»
«Δεν πρέπει να δίνεις στον κόσμο ψέματα. Υπάρχει υπερτίμηση των δυνατοτήτων της ομάδας η οποία δεν μπορεί να πάει ψηλά με αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν εδώ και 3-4 χρόνια».

Επίσης μίλησε και για την δική του θητεία στο πάγκο της Ένωσης λέγοντας :
 «Για μένα ήταν τιμή και για τις φιλοδοξίες μου που πέρασα από μια τόσο μεγάλη ομάδα. Πίστευα ότι θα καταφέρω. Ότι θα φτιάξω ένα καλό σύνολο, αν θα είχα χρόνο. Έγινα καλύτερος απ’ αυτήν την εμπειρία».

«Τώρα με την αποχώρηση του Μπάγεβιτς αντιλαμβάνονται όλοι τις συνθήκες που υπήρχαν εκείνο το διάστημα. Καταλαβαίνουν εκείνη την αποτυχία και ότι από τη στιγμή που δεν τα κατάφερε ο Μπάγεβιτς, που είναι ένας καταξιωμένος προπονητής, ελαφρύνεται η δική μου αποτυχία».

Τέλος ο Γιώργος Δώνης τόνισε :
«Πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη στον προπονητή. Να υπάρχει ένα πλάνο και ένα σχέδιο που με το πέρασμα του χρόνου θα επιτρέψουν να δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο''


Επιμέλεια:Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια