Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Εγκώμια για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει εντυπωσιάσει τόσο τους συμπαίχτες του όσο και τον προπονητή του με τις εμφανίσεις που έχει κάνει φορώντας την φ...

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει εντυπωσιάσει τόσο τους συμπαίχτες του όσο και τον προπονητή του με τις εμφανίσεις που έχει κάνει φορώντας την φανέλα της γερμανικής Σάλκε.


Ο 18χρονος πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού ξεχώρισε σαν ένας από τους κορυφαίους στο ματς της ομάδας του με αντίπαλο την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σάλκε πήρε τη νίκη με 2-0 και ο προπονητής  Φέλιξ Μάγκατ δήλωσε για τον Κυριάκο:

 «Είναι πολύ μεγάλο ταλέντο. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι και συνέβαλε αποφασιστικά στο να διατηρήσουμε το μηδέν στα μετόπισθεν».

Ο συμπαίκτης και παρτενέρ του στην άμυνα Κριστόφ Μέτσελντερ από την πλευρά του τόνισε μιλώντας για τον Έλληνα άσο. «Έκανε εξαιρετική εμφάνιση και μας βοήθησε πολύ στην άμυνα. Είναι αξιοθαύμαστο πώς ένας παίκτης στα 19 του χρόνου στάθηκε τόσο καλά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Χαίρομαι πολύ για αυτόν».

Τέλος από τη μεριά του ο τερματοφύλακας της Σάλκε, Μάνουελ Νόιερ είπε «Ο Παπαδόπουλος είχε πολύ καλή απόδοση. Από τέτοια παιχνίδια και τέτοιες εμφανίσεις κερδίζει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά».

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια