Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ο Χιμένεθ το προβάδισμα

Πολλά ονόματα ακούγονται σαν υποψήφιοι για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, όμως τελευταία ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αυτός που φαίνεται...

Πολλά ονόματα ακούγονται σαν υποψήφιοι για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, όμως τελευταία ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αυτός που φαίνεται σαν ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ντούσαν Μπάγιεβιτς.


Ο 46χρονος Ισπανός τεχνικός είναι χωρίς ομάδα από τον περασμένο Μάρτιο και φαντάζει μια καλή επιλογή για τον Στάυρο Αδαμίδη.

Όπως έχει δείξει από την παρουσία του στη Σεβίλλη του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και από ότι λέγεται έχει πολύ καλή επικοινωνία με τους παίχτες ενώ προωθεί και νέα παιδιά.

Πάντως από την μεριά του Χιμένεθ βλέπουν θετικά μια πρόταση από την ΑΕΚ. Ο μάνατζερ του δήλωσε :

«Δεν υπάρχει άμεση επαφή με την ΑΕΚ. Ατζέντηδες από την Ελλάδα έχουν καλέσει τον Μανόλο για να μάθουν τις προθέσεις του. Αυτό που δεν ενδιαφέρει είναι το πρότζεκτ. Η ΑΕΚ φαντάζει ενδιαφέρον σύλλογος και περιμένουμε να έρθει σε επαφή μαζί μας».

Οι υπόλοιποι
Τώρα σχετικά με τους Πάουλο Σόουζα και  Ντιέγκο Σιμεόνε για τους οποίους είχε δείξει ενδιαφέρον ο Αδαμίδης ,δεν φαίνεται να  υπάρχει θετική εξέλιξη αφού ο μάνατζερ του Σόουζα, Ζοσέ Μαρίνιο τόνισε ότι «… ο Πάουλο είναι ικανοποιημένος στη Λέστερ και δεν σκέφτεται να παραιτηθεί. Θα πρέπει να γίνει ολική ανατροπή δεδομένων για να φύγει. Θέλει να συνεχίσει στην Αγγλία, αλλά θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα κι αν ήταν ελεύθερος πιθανότατα θα αποδεχόταν μια πρόταση της ΑΕΚ».

Από την άλλη, ο Σιμεόνε ξεκαθάρισε με δήλωση του ότι δεν σκοπεύει να έρθει στην Ελλάδα: «Δεν είναι στα σχέδιά μου να εργαστώ στην Ελλάδα. Θέλω να δουλέψω στην Ισπανία ή στην Ιταλία και είμαι διατεθειμένος να περιμένω όσο χρειαστεί»

Στην ΑΕΚ επιθυμούν μέχρι την επόμενη εβδομάδα να έχει βρεθεί ο νέος προπονητής και έτσι τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις.

Στον αγώνα  της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στον πάγκο θα κάτσουν ο Κόλα με τον Γκρέταρσον.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια