Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Συνάντηση Μαρινάκη-Βαλβέρδε

Συνάντηση μεταξύ του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Βαγγέλη Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες χωρίς όμως να γίνει γνωστή από τα ΜΜΕ.

Συνάντηση μεταξύ του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Βαγγέλη Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες χωρίς όμως να γίνει γνωστή από τα ΜΜΕ.


Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και σκοπός της συνάντησης ήταν να γίνει συζήτηση σχετικά με την πορεία της ομάδας την κατάσταση των παιχτών αλλά και τα μεταγραφικά πλάνα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε τον απολογισμό από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων, ενημέρωσε τον Μαρινάκη για την προετοιμασία της ομάδας για τους αγώνες που ακολουθούν αλλά και για την κατάσταση του κάθε παίχτη ξεχωριστά.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Ισπανός τόνισε στον μεγαλομέτοχο ότι είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιχτών στις προπονήσεις αλλά και από την προσπάθεια που καταβάλουν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τη μεριά του επισήμανε ότι το πρωτάθλημα φέτος πρέπει να επιστρέψει στους πειραιώτες .

Άλλωστε βασικοί στόχοι είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.

Για τα μεταγραφικά πλάνα δεν έγινε ιδιαίτερη αναφορά, αφού οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν για το θέμα εκτενέστερα στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει τον Νοέμβριο.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια