Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Ικανός να νικήσει την ΑΕΚ ο Πανιώνιος»

Την πίστη του στις ικανότητες του Πανιωνίου εξέφρασε ο Στέλιος Αποσπόρης, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάσταση των «κυανέ...

Την πίστη του στις ικανότητες του Πανιωνίου εξέφρασε ο Στέλιος Αποσπόρης, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάσταση των «κυανέρυθρων».

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του πλέον ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο σύλλογος μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ, από τον Διαγόρα.

«Ο Πανιώνιος είναι σε μια δύσκολη κατάσταση. Αυτό το δείχνει και η βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Όλα αυτά τα χρονιά έχει μάθει να επιβιώνει μέσα σε δύσκολες καταστάσεις», είπε αρχικά και συνέχισε: «Εμείς σκοπεύουμε να ρίξουμε το βάρος στην ψυχολογία. Θα μιλήσουμε και με τον κ. Λιανό και θα βρούμε λύσεις. Ο Πανιώνιος είναι ενιαίος».

Αναφορικά με την εικόνα που έδειχνε ο Πανιώνιος στους αγώνες του πρωταθλήματος, τόνισε: «Νομίζω ότι σε όλα τα παιχνίδια χάσαμε από λεπτομέρειες εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής χρεώθηκε την κακή εικόνα της ομάδας και το γεγονός πως δεν είχε ταυτότητα. Τον Γενάρη θα κάνουμε κάποιες προσθήκες. Έγιναν πολλά λάθη το καλοκαίρι και αυτό το χρεώθηκε ο κ. Κιντής. Έγιναν λάθη στην αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν».

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, είπε: «Ο Πανιώνιος έχει δυνατότητες να κάνει την ζημιά στην ΑΕΚ. Είναι ικανός να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και να δώσει χαρά στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό». Τέλος ερωτηθείς για το ντέρμπι, τόνισε: «Η δύναμη και το πάθος θα κρίνουν τον νικητή. Ο Ολυμπιακός θα βγάλει μεγαλύτερη ποιότητα και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη να πάρει το παιχνίδι».









ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ”

Δεν υπάρχουν σχόλια