Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Campionato: Ώρα για ντέρμπι

Με το ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους να δεσπόζει από το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής ανοίγει και πάλι η αυλαία απόψε στην Serie A.

Με το ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους να δεσπόζει από το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής ανοίγει και πάλι η αυλαία απόψε στην Serie A.

Οι Ροσονέρι βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας για την ώρα και έχουν ως μόνο στόχο την νίκη που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν κοντά στην πρωτοπόρο Λάτσιο - αν όχι να την ξεπεράσουν. Παρ' όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν δείχνει να είναι τόσο εύκολη υπόθεση καθώς αναμένεται να απουσιάσουν οι Ροναλντίνιο, Τιάγκο Σίλβα και Ζαμπρότα.

Οι απουσίες των δύο τελευταίων δίνουν σοβαρές πιθανότητες στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αγωνιστεί βασικός στο μεγάλο ντέρμπι, όπως συνέβη και την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο ο Μάσιμο Αλέγκρι προβλέπεται να κρατήσει "κλειστά τα χαρτιά του" μέχρι τελευταίας στιγμής. 

Από την πλευρά της η "Κυρία", που συνεχίζει να έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι έμεινε "άσφαιρη" στον αγώνα με την Μπολόνια, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του φονικού επιθετικού της διδύμου Αμάουρι και Ιακουίντα οι οποίοι είναι τραυματίες ενώ ποινή δύο αγωνιστικών εκτίει ο Μίλος Κράσιτς για την προσπάθεια του να εκβιάσει πέναλτι κάνοντας θέατρο στο προηγούμενο παιχνίδι. 

Οι Μπιανκονέρι συγκατοικούν με την Νάπολι στην 5η θέση και οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα θα τους βάλει, έστω και δειλά, στο κυνήγι του τίτλου. 

Η περσινή πρωταθλήτρια Ίντερ αγωνίζεται απόψε το βράδυ στην έδρα της Τζένοα και ευελπιστεί να πάρει την νίκη προκειμένου να ανακάμψει για την εντός έδρας ισοπαλία της περασμένης Κυριακής με την Σαμπντόρια. Εκτός έδρας αποστολή έχει και η Λάτσιο που φιλοξενείται στην Σικελία από την Παλέρμο του πολύ φορμαρισμένου Χαβιέ Παστόρε. 

Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής στο ιταλικό πρωτάθλημα έχουν ως εξής:

Παρασκευή, 29/10
Τζένοα - Ιντερ (21:45)

Σάββατο, 30/10
Ρόμα - Λέτσε (19:00)
Μίλαν - Γιουβέντους (21:45)

Κυριακή, 31/10 (16:00 )
Παλέρμο - Λάτσιο (13:30)
Μπάρι - Ουντινέζε
Μπρέσια - Νάπολι
Κάλιαρι - Μπολόνια
Τσεζένα - Σαμπντόρια
Πάρμα - Κιέβο
Κατάνια - Φιορεντίνα (21:45)

Επιμέλεια: Ζαχαρίας Σαραντουλάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια