Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ίσως αύριο στην Παιανία οι οπαδοί

Όπως εξελίχθηκαν τελικά  τα πράγματα με την αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία επέστρεψε την Πέμπτη τελικά από τη Θεσσαλονίκη, όπως ήταν φυσ...

Όπως εξελίχθηκαν τελικά  τα πράγματα με την αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία επέστρεψε την Πέμπτη τελικά από τη Θεσσαλονίκη, όπως ήταν φυσικό  ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη των οπαδών των "πρασίνων" στην Παιανία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Η προπόνηση... μετ` εμποδίων χάλασε τα σχέδια των φίλων του Τριφυλλιού, χωρίς πάντως να έχει αποκλειστεί τελείως η πιθανότητα να επισκεφτούν την ομάδα για να την «ντοπάρουν» ψυχολογικά την Παρασκευή.

Έτσι, ο προπονητής του συλλόγου,  Νίκος Νιόπλιας, αντί να τεστάρει τα πλάνα του για το ματς με τον Ολυμπιακό το Σάββατο αναγκάστηκε να κάνει πρόγραμμα αποθεραπείας  στους παίκτες.

Όπως και να `χει, φαίνεται πως στο μυαλό του Κοζανίτη τεχνικού έχει ωριμάσει η ιδέα να χρησιμοποιήσει στην επίθεση τους Γκοβού και Σισέ, σε 4-4-2 με «ρόμβο», όπως στο Κύπελλο, και από πίσω τον Λάζαρο.

Πάντως, αν τελικά ο Παναθηναϊκός παραταχτεί με 4-3-3, ο Γκοβού θα πάρει θέση στα δεξιά, αλλά με εντολή να συγκλίνει προς τον Σισέ.

Τέλος, όσον αφορά τον  Καντέ, ο 31χρονος αμυντικός προπονήθηκε μεν την Πέμπτη, αλλά λόγω των πολλών προπονήσεων που έχει χάσει, θεωρείται αμφίβολλο να βρεθεί στα πλάνα του Νιόπλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια