Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

"Xρειάζεται έναν δεύτερο επιθετικό δίπλα του ο Σισέ"

Έναν επιθετικό δίπλα στον Σισέ θέλει να δει ο Δημήτρης Σαραβάκος ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δηλώσεις που παραχώρησε.

Έναν επιθετικό δίπλα στον Σισέ θέλει να δει ο Δημήτρης Σαραβάκος ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού εξέφρασε την άποψη ότι Γάλλο"ς άσος είναι απομονωμένος στην επίθεση και έχει ανάγκη από βοήθεια.Επίσης, δεν παρέλειψε να μην αναφερθεί στηνστην απουσία του Σεμπάστιαν Λέτο, ενώ τόνισε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Novasport FM», ότι τώρα ήρθε η ώρα να δείξει χαρακτήρα ο Νίκος Νιόπλιας.

Αρχικά, ο Δημήτρης Σαραβάκος αναφέρθηκε στο πώς περίμενε ο ίδιος αυτά τα ματς.
«Με μεγάλη αγωνία, πάντα ήταν κάτι ιδιαίτερο. Ξέρω την ιστορία κάθε ομάδας. Οι φίλοι ζουν για αυτά τα ματς. Περισσότερο αυτό που μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το γόητρο και χαιρόμουνα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού κάθε φορά που παίρναμε τη νίκη».

Στη συνέχεια ο παλαίμαχος άσος μίλησε για τις απουσίες που θα έχει το «τριφύλλι» σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

«Ο Παναθηναϊκός έχει γεμάτο ροστερ, αλλά πολλούς τραυματισμούς. Θα ήθελα να δω πάντως έναν δεύτερο επιθετικό δίπλα στον Σισέ, αφού ο Γάλλος χρειάζεται βοήθεια. Από την ομάδα λείπει πολύ ο Λέτο. Ο Γκοβού δεν φάνηκε ότι έλλειψε αφού δεν έχει πιάσει ακόμη υψηλά επίπεδα απόδοσης. Όμως δεν έχει άλλη επιλογή ο Νιόπλιας. Τα νέα παιδιά δεν έχουν την εμπειρία που απαιτείται σε ένα ντέρμπι».

Ερωτηθείς πού πιστεύει ότι θα κριθεί το ντέρμπι, απάντησε: «Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχει υπεροπλία. Ο Νιόπλιας τώρα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του. Το παιχνίδι θα κριθεί στο χώρο του κέντρου και στο ποιος όποιος θα εμφανιστεί πιο αποφασιστικός. Βέβαια αυτά είναι θεωρητικά. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος πέρυσι, αλλά τελικά έχασε. Ελπίζω φέτος να νικήσει ο καλύτερος και όχι ο πιο τυχερός ή αυτός που θα έχει την εύνοια της διαιτησίας», είπε ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια