Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναιγιάλειος: Διαψεύδουν για Ιορδανίδη και Στάικο

Πολλές είναι οι φήμες   που φέρνουν τις τελευταίες μέρες   δύο ποδοσφαιριστέ ς   του Παναιγιαλείου στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων ...

Πολλές είναι οι φήμες  που φέρνουν τις τελευταίες μέρες  δύο ποδοσφαιριστέ ς  του Παναιγιαλείου στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων της κατηγορίας. Ο λόγος για τους Ιορδανίδη και Στάικο , όπου όμως σύμφωνα με ανακοίνωση του Αιγιώτικου συλλόγου έκοψε την όρεξη στους.... μνηστήρες των δύο ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

 “Το ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Γ.Σ. ανακοινώνει πως δεν τίθεται θέμα παραχώρησης, με οποιονδήποτε τρόπο, των ποδοσφαιριστών Ιορδανίδη και Στάικου. Οι επίδοξοι μνηστήρες μπορούν να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους, να ανακοινώνουν την επικείμενη απόκτησή τους, να στρώνουν κόκκινα χαλιά, ωστόσο όλα αυτά τα ευφάνταστα σενάρια απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα.


Το ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Γ.Σ. δεν είχε ασχοληθεί και δεν επιθυμούσε να ασχοληθεί με τα όνειρα που κάνουν κάποιες άλλες ομάδες, ωστόσο, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Οι δύο ποδοσφαιριστές όπως και η διοίκηση της ομάδας διαψεύδουν κατηγορηματικά οτιδήποτε έχει να κάνει με ενδεχόμενη μετακόμιση τους.


Ο Στάικος και ο Ιορδανίδης βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και η πάγια τακτική του Παναιγιαλείου είναι να διατηρεί στις τάξεις του τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή το επιθυμούν κάποιοι.


Αν θέλουν οι επίδοξοι μνηστήρες ο Παναιγιάλειος διατίθεται να προτείνει, προς διευκόλυνση, άλλους παίκτες οι οποίοι όμως δεν ανήκουν στο δυναμικό του. Αποχωρήσεις θα υπάρξουν αλλά θα έχουν να κάνουν με ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια