Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναχαϊκή: Σενάρια για Σταθάκη!

Τον 23χρονο στόπερ της Ξάνθης, Σταύρο Σταθάκη που βρίσκεται πολύ ψηλά στην εκτίμηση του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ, Μανόχο Χιμένεθ βολιδοσκοπεί κα...

Τον 23χρονο στόπερ της Ξάνθης, Σταύρο Σταθάκη που βρίσκεται πολύ ψηλά στην εκτίμηση του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ, Μανόχο Χιμένεθ βολιδοσκοπεί και η Παναχαϊκή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γνώμης». Βέβαια, σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθούν όσοι υποστηρίζουν ότι θα έχουμε αποχώρηση αμυντικού!

«Πρόκειται για αριστεροπόδαρος στόπερ, με δυνατό άλμα, πολλή δύναμη και καλή αμυντική συμπεριφορά. Στα συν του αναμφίβολα και η πείρα, καθώς κλείνει τρίτη σεζόν σε επίπεδο Super League στην πιο "γεμάτη" χρονιά του (18 συμμετοχές).

Πολλά θα εξαρτηθούν για την περίπτωσή του από τη μάχη που δίνει η Ξάνθη για να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς σε τέτοια περίπτωση μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για μεταγραφή», αναφέρει το ρεπορτάζ της «Goal News» που συμπληρώνει πως ο παίκτης βρίσκεται στα υπόψιν του προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Την ίδια στιγμή, η Πατρινή ομάδα θα ανακοινώσει πολύ σύντομα την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού Γιάννη Ιωάννου που έμεινε ελεύθερος από τον Βύζαντα Μεγάρων.


sportfmpatras

Δεν υπάρχουν σχόλια