Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Συμφωνία Μαρινάκη-Βαλβέρδε για τουλάχιστον μία μεταγραφή!

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύ...

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες συμφώνησαν για την αναγκαιότητα τουλάχιστον μιας μεταγραφής.

Στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας συναντήθηκαν  Μρινάκης και Βαλβέρδε και συζήτησαν για περίπου 2.5 ώρες πάνω στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού.

Τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο Ισπανός  τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε συμφώνησαν ότι η ομάδα έχει παρουσιάσει ως τώρα μια καλή εικόνα αλλά μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Σε αυτό θα βοηθήσουν βέβαια  και οι κινήσεις που θα γίνουν στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Συμφωνήθηκε να γίνει σίγουρα μια μεταγραφή ενός αμυντικού μέσου (μιας και ο Ουρτάδο... δεν έχει ικανοποιήσει), αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερος παίκτης που θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» μιας και ο Μανιάτης του Πανιωνίου θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα γίνει… κάτοικος Πειραιά!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια