Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ζάκυνθος: Φιλική τριάρα

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, η Ζάκυνθος ανεβάζοντας... στροφές στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 3-0 στο γήπεδο του Μαχαιράδου, του ...

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, η Ζάκυνθος ανεβάζοντας... στροφές στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 3-0 στο γήπεδο του Μαχαιράδου, του τοπικού Αστέρα, που αγωνίζεται στη Δ΄ εθνική.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν αρκετά καλά ειδικά στο πρώτο μέρος, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν αυτή του 5ου λεπτού, όταν από σέντρα του Αποστολόπουλου από δεξιά και κεφαλιά του Παναγιωτίδη από κοντά, ο Αντίοχος Μ. απέκρουσε, η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι κι έφυγε κόρνερ.

Το 0-1 σημείωσε στο 47΄ ο Κωστάκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ, μετά από έξυπνη σέντρα του Αποστολόπουλου από δεξιά, ενώ στο 79΄ από εκτέλεση κόρνερ του Κόντη και πάλι ο Κωστάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα, αυτή τη φορά με κεφαλιά σημειώνοντας το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 80΄ από το Γιάννη Βυθούλκα με πλασέ από κοντά, μετά από σέντρα από δεξιά του Κόντη.

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ: Αντίοχος Μ., Αντίοχος Χ., Προκόπης, Βυθούλκας, Αρκαδιανός, Σταμίρης, Τσάνης, Παπαδάτος, Μαρούδας, Ματαράγκας, Τσιλίκης Επ. Ακόμη έπαιξαν οι Τσιλίκης Ν., Ραυτόπουλος, Πήλικας, Σέλληνας, Βοζαΐτης

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Καλαϊτζίδης, Αποστολόπουλος, Τσουμάγκας, Γιαντσέλης, Κρητικός, Χατζηαντωνίου, Κατσαδούρος, Λιβέρης, Μαρίνος, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος. Ακόμη αγωνίστηκαν και οι Κωστάκης, Φέκκας, Σμάρντουχ, Βυθούλκας, Κόντη, Καλογέρης, Μουζάκης.


…ioniansports

Δεν υπάρχουν σχόλια