Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα…

Οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στην θύρα 21 και 23, όπου κάθονταν κατά κύριο λόγο συγγενείς, φίλοι και οι οικογένειες των παικτών του Ατρόμητου ...

Οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στην θύρα 21 και 23, όπου κάθονταν κατά κύριο λόγο συγγενείς, φίλοι και οι οικογένειες των παικτών του Ατρόμητου


Έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα…



Κάποιοι τους σημάδεψαν με πιστόλια φωτοβολίδων από πολύ κοντά και μία από τις φωτοβολίδες, πέρασε δίπλα από το κεφάλι του παιδιού, του Παναγιώτη Μαλλιαρίτση, ο οποίος είναι προπονητής τερματοφυλάκων!
Με την επέμβαση των ίδιων των ποδοσφαιριστών που έσπευσαν για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους, αλλά και την συνδρομή της Αστυνομίας, οι οπαδοί της ΑΕΚ απομακρύνθηκαν.
Από τις συμπλοκές με τους οπαδούς της ΑΕΚ, έχει ήδη διαπιστωθεί ότι έχουν τραυματιστεί οι Νάστος, Σαρμιέντο και Σφακιανάκης. Μάλιστα ο τελευταίος μέσα στον γενικό χαμό έχασε την σύζυγό του για περίπου μισή ώρα. Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου πανικόβλητος φώναζε για την βρει καθώς φοβήθηκε για την σωματική ακεραιότητά. Ευτυχώς μετά από περίπου 30 λεπτά κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της και να βεβαιωθεί πως είναι καλά.
Πηγή: exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια