Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Φιλικό: Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 4-1 (video)

Καλά στοιχεία και στα δύο ημίχρονα έδειξε ο Άρης που επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Ζέεφελντ, κοινό ...

aris giannena 4 1 filiko austria zeefeld proetoimasia 2011 super leagueΚαλά στοιχεία και στα δύο ημίχρονα έδειξε ο Άρης που επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Ζέεφελντ, κοινό τόπο προετοιμασίας των δύο ομάδων. Οι κίτρινοι στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκαν με τη… δεύτερη ενδεκάδα, ωστόσο οι νεαροί παίκτες του Τσιώλη έδειξαν πως έχουν τα φόντα να αποτελέσουν ιδανικές εναλλακτικές λύσεις.

Στο πρώτο μέρος ο Άρης ουσιαστικά εκμεταλλεύτηκε τη μία και μοναδική φάση του αγώνα και με σκόρερ τον Sakata με εκπληκτική κεφαλιά-ψαράκι έπειτα από σέντρα του υπό δοκιμήν Strano, πήγε στην ανάπαυλα προηγούμενος με 1-0. Αντίθετα το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς περισσότερο χορταστικό με τέσσερα γκολ και τον Άρη να έφθασε δίκαια στο τελικό 4-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα.
Έβγαζε… φωτιές
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Τσιώλη σκόραρε και πάλι με τον Soltani. Η απάντηση του ΠΑΣ ήρθε γρήγορα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουέβας, αλλά από το σημείο εκείνο ξεκίνησε η κατάρρευση της ομάδας της Ηπείρου. Μέσα σε ένα τρίλεπτο ο Άρης σημείωσε δύο γκολ και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο ματς. Αρχικά, στο 68΄ο Τοπούζης έκανε με κοντινό πλασέ το 3-1 και στο 71΄ο Νετο ευστόχησε στο πέναλτι και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 43′ Sakata, 50′ Soltani, 69′ Τοπούζης, 72′ πεν. Neto – 65′ πεν. Κουέβας
ΑΡΗΣ: Βελλίδης (76′ Διούδης), Καζναφέρης (46′ Neto), Παπαζαχαρίας, Strano (46′ Faty), Λαζαρίδης, Οικονομόπουλος (46′ Misel), Κατίδης (46′ Soltani), Toja (75′ Αγτσίδης), Portilla (71′ Γιαννιώτας), Sakata (54′ Τοπούζης), Cesarec (λ. τρ. 33′ Βαγγέλη)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Λίλα, Πατσατζόγλου, Κεϊτά, Κυριάκος, Ντε Βισέντι, Τζάνης, Μπεσέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ταμπάσης, Γεωργίου, Χουτ, Οικονόμου, Ανδράλας, Κουέβας, Βίλα, Τζάνης, Τζημόπουλος, Μαργαρίτης, Μιχαήλ.
Τα γκολ της αναμέτρησης σε video:
Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή του Άρη, Σάκη Τσιώλη, μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Δεν υπάρχουν σχόλια