Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναιτωλικός Υπέγραψε ο Άντι, νίκησε με 7-0 σε φιλικό

Την ανακοίνωση του Νταβίντ Άντι από την Πόρτο με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναιτωλικός. Ο 21χρονος αρισ...


Την ανακοίνωση του Νταβίντ Άντι από την Πόρτο με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναιτωλικός.

Ο 21χρονος αριστερός μπακ βρέθηκε στην Αθήνα και εκ των υστέρων στο Αγρίνιο και ολοκλήρωσε με τις υπογραφές την μεταγραφή του. Από την Πέμπτη ο νεοαποκτηθέντας αμυντικός θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας μας, συμμετέχοντας στις προπονήσεις.
Οι ιθύνοντες των ιθυνόντων του Αγρινίου δεν σταματούν εδώ αφού είναι έτοιμοι να εξασφαλίσουν την υπογραφή του 30χρονου βραζιλιάνου Ζουλιάνο Σπαντάσιο.

Ο συγκεκριμένος μεσοεπιθετικός αγωνίζονταν στην Ραπίντ Βουκουρεστίου με καλές χρονιές και πρόσφατα έχει μείνει ελεύθερος, ύστερα από προσφυγή, γεγονός δέλεαρ για τον Παναιτωλικό.

Φιλική επτάρα σε Μεσολόγγι

Στο φιλικό με την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου ο Παναιτωλικός επικράτησε με το ευρύ 7-0 με σκόρερ τους Καραμαλίκη 7΄, 46΄, 57΄, Σέγε 39΄, Καμαρά 70΄, Κουτρομάνο 79΄, Μεταξούλη 85'.

Στο ματς που δεν προσφέρονταν για πολλά συμπεράσματα από τον Τεννέ, οι Αγρινιώτες έχασαν και πέναλτι στο 13΄με τον Μπουμάλ αφού το απέκρουσε ο Χρήστου.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι  του Μεσολογγίου βράβευσαν τον Άγγελο Χαριστέα και την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Παναγιώτης Παπαχρήστος. Τιμήθηκε και ο ποδοσφαιριστής Μάκης Μπελεβώνης για την πολυετή παρουσία του στο ποδόσφαιρο, από τον Πρόεδρο της ΑΕΜ Διονύση Βισβίκη.

ΑΕ Μεσολογγίου: Χρήστου (57’λ.τ. Δουλιώτης, 82’ Μαυρογιάννης), Μπαλαούρας (61’ Αλπέντζος), Μπαρμπαρούσης (56’ Παπανικολάου), Ζαχαράκης (63’ Χαλαζιάς), Ψηλός (46’ Κλάδος), Δενδρινός (63’ Πασπαλιάρης), Τσάμης, Πετσίνης (68’ Λιάπης), Κόκκαλης (68’ Καβαλιέρης), Καρίμπας (72’ Σώκος), Ξευγένης (61’ Κολοβάκης).

Παναιτωλικός: Μπαμπανιώτης, Γκόλιας (46’ Σαμαράς), Κούσας (46’ Κουτρομάνος), Ετζενγκέλε (46’ Σμίλτος), Μουμίν (46’ Σιόντης), Ρότσα (46’ Θεοδωρίδης), Σέγε (46’ Καμαρά), Μπουμάλ (23’ Μεταξούλης), Παλαιολόγος, Δέντσας, Καραμαλίκης.

Το προσεχές Σάββατο προγραμματίστηκε στο Αγρίνιο, φιλική αναμέτρηση με την Καλλιθέα στις 19:00 και με γενική είσοδο 7 ευρώ.

Πηγή:Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια