Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Aτομικό για έξι στην Τρίπολη

Ναβάρο, Χουανίτο, Φρανκού, Σέζμα, Μπαρτολίνι, Ράγιος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση του Αστέρα πριν το φιλικό με τον...

Ναβάρο, Χουανίτο, Φρανκού, Σέζμα, Μπαρτολίνι, Ράγιος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση του Αστέρα πριν το φιλικό με τον Εθνικό Αστέρα (1/10 17:30). Απόντες οι Μπακασέτας, Κουρμπέλης.




Στην άκρη άφησαν τα όποια προβλήματα του Αστέρα (απολογία σε Πειθαρχική Επιτροπή Σούπερ Λιγκ, κατηγορία Μποροβήλου για δωροδοκία σε Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα) οι παίκτες και πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν το αυριανό φιλικό με τον Εθνικό Αστέρα. Σε αυτή ο Οράσιο Γκονσάλβες ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του και δούλεψε στις εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ.




Επίσης, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις με μπάλα στην αρχή και ανάπτυξη του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, οι Ναβάρο, Χουανίτο, Φρανκού και Σέζμα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο. Το ίδιο έπραξαν και οι Μπαρτολίνι, Ράγιος για προληπτικούς λόγους. Τέλος, απόντες και από τη σημερινή προπόνηση ήταν οι Μπακασέτας και Κουρμπέλης, καθώς είναι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων για τα φιλικά στην Κύπρο.


gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια