Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Νέος αγοραστής για Παναθηναϊκό!

Ο πρίγκιπας Σουλτάν φαίνεται ότι απέκτησε…ανταγωνιστή στην προσπάθειά του να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού! ...


Ο πρίγκιπας Σουλτάν φαίνεται ότι απέκτησε…ανταγωνιστή στην προσπάθειά του να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωπος ξένου fund (σ.σ σύνολο επιχειρηματιών) επισκέφτηκε, την Παρασκευή το πρωί, τα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, και παρέδωσε φάκελο στον πρόεδρο του «τριφυλλιού», Δημήτρη Γόντικα, στον οποίο εκδηλώνεται το ενδιαφέρον για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της ομάδας.

Πλέον, η νέα πρόταση αναμένεται να συζητηθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιοπροκειμένου να διερευνηθούν οι λεπτομέρειες. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί το βασικό σχέδιο της πρότασης που θα περιλαμβάνει όλες τις λεπτοµέρειες (από τα χρήµατα που θα µπουν στην οµάδα έως το θέµα του γηπέδου και την Παιανία) και θα είναι έτοιµο προς υπογραφή από τις δύο πλευρές!

Αξίζει, δε, να σημειωθεί, ότι την ενημέρωση προς τον Παναθηναϊκό την έκανε η εταιρεία που προ ετών μεσολάβησε για την μεταφορά του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Μάντσεστερ Σίτι στα χέρια της Abu Dhabi United Group for Development and Investment (ABUG). Η συγκεκριμένη αγγλική εταιρεία ονομάζεται PCP Capital Partners και την διευθύνει η 38χρονη επιχειρηματίας Αμάντα Στέιβλι, γνωστή για τις επαφές της με επενδυτές στην Μέση Ανατολή.

Επίσης, ο άνθρωπος που εκπροσωπούσε την εταιρεία και έδωσε το «παρών» στη συνάντηση με τα στελέχη του Παναθηναϊκός ονομάζεται Γιώργος Γεωργίου. Για τη θέληση της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ από πολύ μεγάλη πολυεθνική εταιρεία είναι ενημερωμένος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Ο Γιώργος Γεωργίου εκπροσωπούσε την εταιρεία Partners Capital. Δεν αποκάλυψε την εταιρεία που επιθυμεί να αναλάβει τις τύχες της ελληνικής ομάδας. Η εταιρείαPartners Capital έχει δύο κεντρικά γραφεία: ένα στο Λονδίνο και ένα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια