Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Μέλη μιας μεγάλης οικογένειας!»

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/9) η παρουσίαση των τεσσάρων νέων αποκτημάτων της ομάδας του Άρη, στο « Κλεάνθης Βικελίδης »...

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/9) η παρουσίαση των τεσσάρων νέων αποκτημάτων της ομάδας του Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο λόγος φυσικά για τους Χαλίφα Σανκαρέ, Έλντιν Γιακούποβιτς, Χαβιέρ Ουμπίντεζκαι Νόε Ακόστα.

Η χαρά και ικανοποίηση ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στα πρόσωπα και των τεσσάρων. Άπαντες χαρακτήρισαν τον Άρη μεγάλη ομάδα και μεγάλη οικογένεια με υψηλούς στόχους.

Αρχικά ο Αργεντινός μέσος δήλωσε: «Μετά από δύο μήνες, πολύ περίπλοκοι για την κατάσταση της πρώην μου ομάδας, βρήκα την επόμενη μου ποδοσφαιρική στέγη. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και εύχομαι να το ανταποδώσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο

Για το τι έπαιξε ρόλο και ήρθε τελικά στον Άρη: «Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Το ενδιαφέρον και το όραμα που μου έδωσαν τα μέλη της διοίκησης με γέμισαν αισιοδοξία και για αυτό ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης.

Υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, δεν θέλω όμως να επικεντρωθώ σε αυτό. Αυτό που με έκανε να έρθω ήταν η εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον της διοίκησης.

Όταν υπογράφεις σε ένα σημαντικό σύλλογο θέλεις να πετύχεις. Βλέποντας το υλικό και τις προσθήκες, θα έχουμε μια ομάδα που θα κοιτάξει ψηλά. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδος, να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ελλάδα και να βγούμε στην Ευρώπη όπου ευχόμαστε να έχουμε μια πορεία ανάλογη με τη περσινή της ομάδας».

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας του Άρη μετά από μια πολύπλοκη κατάσταση με την πρώην μου ομάδα. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε», είπε από την πλευρά του ο ΝοέΑκόστα.

Ο Καλίφα Σανκαρέ, εξάλλου, τόνισε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Άρη, τον οποίο γνωρίζω καλά. Υπάρχει καλό υλικό και νιώθω οικεία γιατί όλοι με έχουν αγκαλιάσει και νιώθω μέλος μιας μεγάλης οικογένειας».

Ακόμα, ο Ελντίν Γιακούποβιτς είπε: «Νιώθω όμορφα που ήρθα στον Άρη. Γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήρθα αισιόδοξος και θέλω μέσα από σκληρή δουλειά να υπερασπίζομαι τα τέρμα μιας μεγάλης ομάδας με ένα μεγάλο λαό. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να τοποθετηθώ για τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει η προηγούμενη μου ομάδα Τώρα όμως νιώθω υπέροχα και γιατί έχω μια κόρη έχω μια καινούργια ομάδα και η τύχη μου αρχίζει να αλλάζει», ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Κάναμε προπονήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Μας λείπουν βέβαια οι αγώνες αλλά από άποψη φυσικής κατάστασης είμαστε έτοιμοι και στη διάθεση του προπονητή».

Αρχικά, τον λόγο είχαν πάρει οι Ντίμης Παπαϊωάννου, Ηλίας Πόππης και Τάσος Ορφανίδης ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν δηλώσεις οι νέοι παίκτες της ομάδας.

«Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης, μεγάλη προσπάθεια και μεγάλη οικονομική θυσία, καταφέραμε να εντάξουμε στο δυναμικό τους τέσσερεις αστέρες ,για εμάς, στην οικογένεια μας. Θέλω να τους καλωσορίσω στην ομάδα και την οικογένεια μας και να τους ευχηθώ υγεία, τα καλύτερα και να κατακτήσουν τίτλους με τον Άρη. Επίσης τα δελτία τους έχουν βγει και είναι στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα με την Ξάνθη», είπε ο Ντίμης Παπαϊωάννου.

«Να καλωσορίσω τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που ήταν διακαής πόθος των μισών ομάδων της Ελλάδος. Η διοίκηση έκανε την υπέρβαση και τους πήρε για να βοηθήσουν ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Τώρα ο λόγος ανήκει στον κόσμο. Η παρουσία του πρέπει να είναι ακόμα πιο μαζική στο γήπεδο προκειμένου η ομάδα να φτάσει ψηλά», τόνισε ο Ηλίας Πόππης.

Τέλος, ο Τάσος Ορφανίδης δήλωσε: «Με την εκλογή μας σαν διοίκηση είχαμε ότι πει ότι θα μπούμε σε μια διαδικασία να φτάσει ο Σύλλογος σε ανώτερο επίπεδο, αγωνιστικά και οργανωτικά. Είχαμε πει ότι αν χρειαστεί να κάνουμε μια οικονομική υπέρβαση για να πετύχουμε κάποιους στόχους, θα το κάνουμε. Αυτή τη στιγμή εμείς σαν διοίκηση δεχόμαστε αθέμιτο πόλεμο και λασπολογίες από συγκεκριμένους ανθρώπους. Θα έρθει κάποια στιγμή που κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια