Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πλατανιάς: Ταλαιπωρία και ευχαριστήρια ανακοίνωση

Μεγάλη ταλαιπωρία γνώρισε η αποστολή του Πλατανιά κατά την επιστροφή για την Κρήτη και γι' αυτό το λόγο διανυκτέρευσε στην Αθήνα το βρ...


Μεγάλη ταλαιπωρία γνώρισε η αποστολή του Πλατανιά κατά την επιστροφή για την Κρήτη και γι' αυτό το λόγο διανυκτέρευσε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής. Η αποστολή έπεσε... θύμα της αυξημένης κίνησης που υπήρχε λόγω του εορταστικού τριημέρου στον δρόμο της επιστροφής της από την Πάτρα στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να μην προλάβει το πλοίο, παρά το γεγονός πως η ΑΝΕΚ LINES καθυστέρησε τον απόπλου του πλοίου για 40 λεπτά. Αλλωστε, γι' αυτό η ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.
"Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ευχαριστεί θερμά την Κρητική Ναυτιλιακή Εταιρία ΑΝΕΚ LINES για την απόφασή της να καθυστερήσει για περισσότερο από μισή ώρα την Κυριακή το βράδυ τον απόπλου του πλοίου της από το λιμάνι του Πειραιά, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα επιπλέον χρονικό περιθώριο στην ομάδα μας να επιβιβαστεί στη γραμμή και να επιστρέψει στα Χανιά. Δυστυχώς, η τεράστια κυκλοφοριακή κίνηση που υπήρχε στο οδικό δίκτυο από την Πάτρα έως την Αθήνα, δεν επέτρεψε στην αποστολή να είναι συνεπής ούτε στον επιπλέον χρόνο που χορήγησε η ΑΝΕΚ, η πράξη της οποίας είναι σε κάθε περίπτωση αξιέπαινη ενώ αποδεικνύει το πνεύμα συνεργασίας που τη διακρίνει".
http://www.football-league.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια