Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Καλύφθηκε η επιταγή στον Κουμορτζί»

Το γεγονός ότι όντως υπήρξε θέμα με τον Μπερνάρ Κουμορτζί, το οποίο ωστόσοδιευθετήθηκε το μεσημέρι, αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης με π...

Το γεγονός ότι όντως υπήρξε θέμα με τον Μπερνάρ Κουμορτζί, το οποίο ωστόσοδιευθετήθηκε το μεσημέρι, αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης με παρέμβασητου στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3".

Ο κ. Τσολακάκης, αφού επιβεβαίωσε το σχετικό ρεπορτάζ του Πανιωνίου, παράλληλα επεσήμανε πως αν δεν καταβληθούν από την ΑΕΚ τα χρήματα που οφείλονται μέσα στην εβδομάδα, τότε οι Νεοσμυρνιώτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν τεράστια προβλήματα, ενώ άφησε αιχμές «για αυτούς που θέλουν να πάρουν τον Πανιώνιο να στείλω ένα μήνυμα στους απανταχού που... ξερογλείφονται ότι είμαστε μια γροθιά όταν θίγεται ο Πανιώνιος. Θα πάμε στο... Θεό να πάρουμε λεφτά».

«Δεν γεννάται θέμα ότι ο Πανιώνιος έχει εδώ και 9 μήνες οικονομικό πρόβλημα. Εμείς μεταξύ μας έχουμε διαφορές, όμως στον Πανιώνιο όλοι είμαστε μία μπουνιά. Πράγματι ο Πανιώνιος έπεσε έξω στις πληρωμές του», τόνισε αρχικά ο Κώστας Τσολακάκης, λέγοντας αναφορικά με το θέμα του Κουμορτζί: «Ως προς τις 20.000, η επιταγή καλύφθηκε από τον Πανιώνιο στις 14:00. Ο Κουμορτζί είχε και μία δόση των 8.300, καλύφθηκε κι αυτή στις 14:15. Έγινε όμως ένας κακός χειρισμός. Κάποιος τον οδήγησε να πάει στη Γλυφάδα, μακριά από το κατάστημα που θα μπορούσε να πληρωθεί την επιταγή, με αποτέλεσμα να τη σφραγίσει. Δεν θα αφήναμε ποτέ να κάνει προσφυγή, δεν είμαστε αφελείς. Έχει δίκιο το παιδί και έχουν δίκιο όλοι οι απλήρωτοι».

Εν συνεχεία, ο κ. Τσολακάκης αναφέρθηκε στο θέμα της διαταγής πληρωμής των 165 χιλιάδων ευρώ από την ΑΕΚ, επισημαίνοντας πως: «Εκδόσαμε διαταγή πληρωμής εδώ και 15 μέρες, καθυστέρησε όμως λόγω της απεργίας των δικηγόρων. Κοινοποιήθηκε στην ΕΕΑ, στην ΕΠΟ, στο ΟΑΚΑ και δεν ξέρω εγώ που αλλού... Το πρώτο ευρώ θα το πάρει ο Πανιώνιος».

Ακολούθως, ο πρώην παράγοντας του "Ιστορικού" θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα: «σε αυτούς που βγάζουν αυτές τις ειδήσεις. Στον Πανιώνιο είμαστε όλοι μαζί, στηρίζουμε μέχρι θανάτου τη σημερινή διοίκηση και πάνω από το πτώμα μας θα περάσουν όλοι όσοι νομίζουν ότι θα πάρουν επί πινακίου φακής τον Πανιώνιο. Δεν θα αφήσουμε τα προσωπικά μας συμφέροντα πάνω από αυτά του Πανιωνίου.

Εννέα μήνες δεν με βοήθησε ουδείς, ούτε ένα ευρώ. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, αλλά τα λεφτά θα τα βρούμε. Θα ανέβουμε στον ουρανό και θα κλέψουμε τον Θεό. Κάθε μέρα τα καταφέρνουμε μέχρι εδώ. Ο Πανιώνιος είναι γωνία το μαγαζί και δεν πουλιέται όπως νομίζουνε
».

Δεν υπάρχουν σχόλια