Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Συνεχίζουμε με ταπεινότητα»

Χαμηλούς τους τόνους θέλει να κρατήσει ο τεχνικός του Εθνικού Γαζωρίου Σερρών Παναγιώτης Διλμπέρης. Ο τεχνικός της νεοφώτιστης ομάδας και...



Χαμηλούς τους τόνους θέλει να κρατήσει ο τεχνικός του Εθνικού Γαζωρίου Σερρών Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ο τεχνικός της νεοφώτιστης ομάδας και βέβαια είναι χαρούμενος για την νίκη του Γαζωρίου απέναντι στον Αετό Σκύρας με 4-0, όμως γνωρίζει πως τα πανηγύρια πρέπει να κοπάσουν γρήγορα, ώστε η ομάδα να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα.  

 «Η αλήθεια είναι ότι κάναμε μια καλή πρεμιέρα, την οποία χρειαζόμασταν. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες.

Αυτή τη φορά βάλαμε… μαζεμένα τα γκολ που δεν ερχόταν σε προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει όμως να διαχειριστούμε αυτή τη νίκη με ταπεινότητα, για να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να μην μείνουμε εδώ.

Επίσης, θα επιδιώξουμε σταδιακά και μέσα από τις εμφανίσεις μας να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο», τόνισε ο Διλμπέρης.

Τέλος, στον Γάζωρο στρέφουν την προσοχή τους στο γειτονικό ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο, την Κυριακή στην Ηράκλεια, με τον Αγγελακά να είναι η μοναδική απουσία ως τώρα για το τεχνικό τιμ.

Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια