Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Δημητρίου στο scorernews.gr: «Είμαστε ευχαριστημένοι»

Ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις και τις νίκες της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια εμφανίστηκε ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Πέτρος Δημ...

Ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις και τις νίκες της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια εμφανίστηκε ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Πέτρος Δημητρίου, μιλώντας αποκλειστικά στο www.scorernews.gr.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί η ομάδα έχει καταφέρει να πάρει νίκες παρά το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες δεν αγωνίζονται και ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με την Βέροια, όπου η νίκη ήρθε με ανατροπή απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα».

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στην πρόκριση της ομάδας του επί του Μεγάλου Αλεξάνδρου για το Κύπελλο Ελλάδος: «Είναι μία σημαντική επιτυχία για την ομάδα, καθώς μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε στην επόμενη φάση τον ΠΑΟΚ».

Στα αγωνιστικά, η ομάδα της Κιασαριανής προετοιμάστηκε σήμερα με πρωινή προπόνηση για το αυριανό φιλικό με τον Φωκικό, με τον Πέτρο Δημητρίου έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες, καθώς οι Χανιωτης, Γκίτκος και Καρατζάς τις τελευταίες μέρες δεν παίρνουν μέρος στις προπονήσεις, ενώ απόντες θα είναι και οι Καούνος, Γουσούλης οι οποίοι είναι τραυματίες από το ματς με την Βέροια.

Ρεπορτάζ: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια