Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την ΑΕΚ»

Τις  φερόμενες επαφές  της με την  ΠΑΕ ΑΕΚ  για την εξαγορά των μετοχών της, διέψευσε  το απόγευμα της Τρίτης η τουρκική εταιρία " Saba...

Τις φερόμενες επαφές της με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την εξαγορά των μετοχών της,διέψευσε το απόγευμα της Τρίτης η τουρκική εταιρία "Sabanci Holding"!

Την ώρα που στην Ελλάδα γράφτηκαν πολλά τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την εμπλοκή των Τούρκων στις επαφές για την "Ένωση", οι ίδιοι με τοποθέτησή τους που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα "Ajansspor.com", αναφέρουν: «Δεν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος για επένδυση στην ΑΕΚ»!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τα ΜΜΕ της γειτονική χώρας έχουν ασχοληθεί ελάχιστα με το θέμα, δείχνοντας να... σφυρίζουν αδιάφορα, με τη διάψευση των δημοσιευμάτων στη χώρα μας ωστόσο, να έρχεται από μία εκ των κορυφαίων ιστοσελίδων της Τουρκίας!

Όπως και να έχει πάντως, δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη διάψευση να είναικίνηση τακτικής, αφού οι επαφές που υπήρξαν την προηγούμενη εβδομάδα με τον Σταύρο Αδαμίδη είναι δεδομένες, όπως και οι αντιδράσεις που έχουν προκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια