Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Καμία πρόταση για Λέτο!

Σημερινό (31/12) δημοσίευμα  ανέφερε ότι  ισπανικός  σύλλογος  προσφέρει  πολλά χρήματα  για να αποκτήσει τον μεσοεπιθετικό του  Παναθηναϊκο...

Σημερινό (31/12) δημοσίευμα ανέφερε ότι ισπανικός σύλλογος προσφέρει πολλάχρήματα για να αποκτήσει τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού και πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, Σεμπαστιάν Λέτο (επικαλούμενο, μάλιστα, ως πηγή όσα φέρεται να είπε ο μάνατζερ του παίκτη, Φερνάντο Κοσεντίνο, σε δημοσιογράφο).


Από τη διοίκηση του «τριφυλλιού», ωστόσο, καθιστούν σαφές πως δεν υπάρχει ούτε καν κρούση για τον ποδοσφαιριστή, ενώ ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει πρόθεση να πωληθεί ο Αργεντινός.

Εξάλλου, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στην σημερινή τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού για το 2011. Ο Γάλλος αμυντικός πάντως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, και θα είναι διαθέσιμος για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της προσεχούς Τετάρτης (4/1) με τονΠαναιτωλικό

Απόντες, πάντως, από το συγκεκριμένο ματς θα είναι ο τιμωρημένος Σεμπαστιάν Λέτο και ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται μόνος του. Να αναφερθεί, τέλος, ότι ο τεχνικός των «πρασίνων», Ζεσουάλδο Φερέιρα, έχει ορίσει προπόνησηκαι για την Πρωτοχρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια