Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Έγινε η... «γκέλα» της χρονιάς!

Με τον... χειρότερο δυνατό τρόπο αποχαιρέτησε το 2011 η  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , αφού λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου η  Μπλάκμπερν  ...

Με τον... χειρότερο δυνατό τρόπο αποχαιρέτησε το 2011 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου η Μπλάκμπερν έκανε την τεράστια έκπληξη επικρατώντας μέσα στο "Ολντ Τράφονρτ" με σκορ 3-2.

Τα "ρόδα" μπήκαν εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο και με πέναλτι του Γιακούμπου στο 16', έδειξαν πως θα είναι δύσκολη η μέρα για τους γηπεδούχους, παίρνοντας κεφάλι με σκορ 1-0. Με τον ίδιο τρόπο μπήκαν και στην επανάληψη και ο ίδιος παίκτης στο 51' έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Η απάντηση των "κόκκινων διαβόλων" ήταν άμεση και σε διάστημα δέκα λεπτών, ισοφάρισαν με τέρματα του Μπερμπάτοφ (52', 62'). Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τέρμα του Χάνλεϊ στο 80' ολοκλήρωσαν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην Πρέμιερ Λιγκ τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είδε την ομάδα του στα 70α του γενέθλια να επιτρέπει στην συμπολίτισσα Σίτι να ξανά ξεφύγει στη βαθμολογία, την ώρα που η Μπλάκμπερν πήρε μία τεράστια βαθμολογική ανάσα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ (85’ Κιν), Κάρικ, Τζόουνς, Εβρά, Νάνι, Βαλένσια, Παρκ, Γουέλμπεκ, Ερνάντες (46΄Άντερσον), Μπερμπάτο

Μπλάκμπερν: Μπαν, Σάμπα, Χάνλεϊ, Χένλεϊ, Φορμίκα (85’ Γκουντγουίλι), Πέντερσεν, Πέτροβιτς, Ενζονζί, Λόου, Ροτσίνα (55’ Μόρις), Γιακούμπου (89’ Σλιου).

Δεν υπάρχουν σχόλια