Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Καϊμακόγλου: «Μπορούσαμε και το 6-0 αλλά…»

Μπορεί ο Κώστας Καϊμακόγλου να πέτυχε το καθοριστικό τρίποντο στο τελευταίο ενάμιση λεπτό του αγώνα του Παναθηναϊκού επί της Ούνιξ στη Ρωσί...


Μπορεί ο Κώστας Καϊμακόγλου να πέτυχε το καθοριστικό τρίποντο στο τελευταίο ενάμιση λεπτό του αγώνα του Παναθηναϊκού επί της Ούνιξ στη Ρωσία, όμως εκείνος στάθηκε στην ομαδικότητα του Τριφυλλιού.


Παρόλο που ο Παναθηναϊκός τερμάτισε την πρώτη θέση του ομίλου του στο TOP 16, ο διεθνής φόργουορντ με περίσσεια ειλικρίνεια παραδέχθηκε πως οι πράσινοι θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» την πρωτιά νωρίτερα αν δεν είχαν υποπέσει σε λάθη. «Έτυχε να είμαι εγώ που έκανα την προσπάθεια για 3 πόντους. Βοήθησε όλη η ομάδα για να βγει αυτό το σουτ. Αξιοκρατικά καθαρά, πιστεύω ότι δίκαια πήραμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Μπορούσαμε να είχαμε κάνει ακόμη και το 6-0, αλλά από δικά μας λάθη κάναμε 2 ήττες. Έπρεπε να φτάσουμε ως το τέλος, να παίξουμε με την πλάτη στον τοίχο για να πάρουμε αυτό που θέλαμε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Κλείνοντας, αναφερόμενος στην Ούνιξ Καζάν που τελικά προκρίθηκε ως δεύτερη, ο έμπειρος φόργουορντ των πρωταθλητών, τόνισε: «Η Ούνικς Καζάν είχε μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με τη Φενέρμπαχτσε στο TΟΡ 16 και πιστεύω ότι πήρε άξια την πρόκριση για τα προημιτελικά».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια