Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Διαμαντίδης: «Δεν φτάνει μόνο το πλεονέκτημα της έδρας»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί της Ούνιξ στη Ρωσία να πανηγυρίζει την πρωτιά του ομίλου του στο TOP 16 της Ευρωλίγκας και παράλληλα...


Μπορεί ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί της Ούνιξ στη Ρωσία να πανηγυρίζει την πρωτιά του ομίλου του στο TOP 16 της Ευρωλίγκας και παράλληλα το πλεονέκτημα της έδρας ωστόσο ο πάντα… μετρημένος Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε πως αυτό δεν είναι αρκετό.


Μιλώντας μετά το παιχνίδι με τους Ρώσους, ο αρχηγός του Τριφυλλιού, αναφερόμενος στο πλεονέκτημα της έδρας που θα έχουν οι πράσινοι στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Μακάμπι, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει σημασία το πλεονέκτημα της έδρας. Μπορεί να είναι σημαντικό αλλά όπως και πέρσι είδαμε ότι εμείς πήγαμε με μειονέκτημα έδρας με την Μπαρτσελόνα και καταφέραμε να προκριθούμε. Είναι κάτι που μπορούν να το κάνουν όλες οι ομάδες και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις με την ομάδα του Ισραήλ, ο «3D», τόνισε: «Έχουμε χρόνο μέχρι τα ματς με τη Μακάμπι. Έχουμε άλλα παιχνίδια να δούμε πρώτα. Πρέπει να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε κάποια λάθη και όταν έρθει η στιγμή να μελετήσουμε τον αντίπαλό μας, θα το κάνουμε. Δεν φτάνει μόνο το πλεονέκτημα της έδρας πάντως, καθώς θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να προκριθούμε στο φάιναλ φορ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια