Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Δεν αλλάζει στάση ο «Τζίγκερ»

Αν και σήμερα έγινε γνωστό μέσω δημοσιευμάτων πως οι Αδαμάντιος Πολέμης και Ανδρέας Βγενόπουλος ήρθαν σε επαφή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ...


Αν και σήμερα έγινε γνωστό μέσω δημοσιευμάτων πως οι Αδαμάντιος Πολέμης και Ανδρέας Βγενόπουλος ήρθαν σε επαφή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και του ζήτησαν να παρευρεθεί στην Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου, από το περιβάλλον του ίδιου βγαίνει πως ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο.

Όπως χαρακτηριστικά έλεγε η πλευρά του "Τζίγκερ", κανείς από το "τριφύλλι" δεν τον έχει πλησιάσει ενόψει της κρίσιμης συνάντησης για το μέλλον του συλλόγου στα γραφεία της ΠΑΕ, στην οποία μάλιστα δεν αναμένεται να παρευρεθεί. Άλλωστε οι θέσεις του είναι γνωστές, τόσο για την παραχώρηση των μετοχών, όσο και για την υπόθεση της ΓΗΠΕΛ, τονίζοντας χαρακτηριστικά και πάλι πως το κεφάλαιο "Παναθηναϊκός" έχει τελειώσει οριστικά για αυτόν.

Ωστόσο, πρόθεσή του όπως προκύπτει, είναι να στείλει έναν πληρεξούσιο δικηγόρο προκειμένου να τον εκπροσωπήσει, έτσι ώστε η Γενική Συνέλευση να μην μετατεθεί και να ψηφιστεί η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με τιμή μετοχής το 0,33, όπως έχει αποφασιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια