Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Δεν ξεπουλάμε τον Μανωλά»!

Στην απόφαση να δώσει... άκυρο στην  πρόταση της Ντνιέπρ για τον Κώστα Μανωλά πήρε το ΔΣ της ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης. Αν και ο ίδιος ο ...


Στην απόφαση να δώσει... άκυρο στην  πρόταση της Ντνιέπρ για τον Κώστα Μανωλά πήρε το ΔΣ της ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης.

Αν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει έμπρακτα την πρόθεσή του να μετακομίσει στην Ουκρανία, όντας εκεί με τον θείο του, Στέλιο από το απόγευμα, η "Ένωση" πήρε την απόφαση να μην πουλήσει τον Έλληνα άσο με λιγότερο λεφτά από 800.000 ευρώ.

Παρά τη θετική εισήγηση του Αντρέα Δημητρέλλου το μεσημέρι, προκειμένου ο νεαρός αμυντικός να μεταβεί στην Ουκρανία, τα δεδομένα άλλαξαν μετά το ΔΣ και οι "κιτρινόμαυροι" αποφάσισαν να πούνε όχι στην πρόταση της Ντνιέπρ και απαιτεί 800.000 ευρώ για την πώληση του παίκτη αν ο Θρασύβουλος δεχτεί να πάρει μόνο 100.000 όπως φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Μανωλά.

Όλα τα μέλη εκτός από τον Δημητρέλο και με ερωτηματικό, ακόμη, την στάση του Κασνακίδη είπαν "όχι" στην πρόταση των Ουκρανών που θα απέφερε στα ταμεία της ΠΑΕ ένα ποσόν καθαρό κοντά στις 300.000 ευρώ. Ο Δημητρέλος επικαλέστηκε την σφοδρή θέληση του Στέλιου και του Κώστα Μανωλά για να γίνει η μετεγγραφή και εξέφρασε αμφιβολίες για τον αν ο παίκτης θα παίζει καλά με το μυαλό στην Ουκρανία όμως τα άλλα μέλη του ΔΣ επέμεναν πως η πρόταση είναι εξευτελιστική για την ΑΕΚ τόσο σαν ποσό όσο και σαν μεθοδολογία αφού οι Ουκρανοί δεν ήρθαν καν στην Ελλάδα έστειλαν σαν εκπρόσωπους τον Ισπανό μάνατζερ και τον... Στέλιο Μανωλά μαζί με τον δικηγόρο του Έλληνα μάνατζερ που είναι και δικηγόρος της ΠΑΕ και για το τι τα βρήκαν πρώτα με τον παίκτη παρότι ήθελαν να τον πάρουν από τώρα και όχι το καλοκαίρι όπως έχουν το δικαίωμα.

Μετά από πιέσεις από πλευράς Δημητρέλου αποφασίστηκε η "Ένωση" να ζητήσει 800.000 ευρώ για την πώληση του Μανωλά με την προϋπόθεση να μπουν στα ταμεία άμεσα και μετρητά τουλάχιστον 700.000 ευρώ, την ώρα που ο Θρασύβουλος φέρεται να έχει συμφωνήσει να πάρει 100.000 ευρώ από το 30% που δικαιούται. Επίσης η Ντνιέπρ καλείται να πληρώσει και όλες τις προμήθειες του Ισπανού και του Έλληνα μάνατζερ. Ήδη δόθηκε εντολή στον Γκρέταρσον να ταξιδέψει στην Ουκρανία για να μεταφέρει την αντιπρόταση της ΑΕΚ στους Ουκρανούς και όπως έγινε γνωστό το ΔΣ δεν δέχεται καμία διαπραγμάτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια