Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ντιμπαλά: «Δεν με επηρεάζει η κρίση»

Ο Πατρίκ Ντιμπαλά μίλησε στον Τύπο της Πατρίδας του για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο, εκφράζοντας παράλληλα την θέληση του να επιστρέψει ...

Ο Πατρίκ Ντιμπαλά μίλησε στον Τύπο της Πατρίδας του για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο, εκφράζοντας παράλληλα την θέληση του να επιστρέψει το Καλοκαίρι στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Ο έμπειρος επιθετικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι μπορεί να υπάρχει κρίση στην Ελλάδα, ωστόσο τον ίδιο δεν τον επηρεάζει.

«Υπέγραψα στον Πανιώνιο. Η ομάδα μόλις είχε λύσει τη συνεργασία της με τον Μπάλαμπαν και κλήθηκα κατά κάποιον τρόπο να τον αντικαταστήσω. Τον Ιούνιο θα προσπαθήσω να επιστρέψω στο Βέλγιο. Δεν έχω πάντως παράπονο από την Ελλάδα. Βγάζω καλά χρήματα εδώ, πολύ καλύτερα από ό,τι στο Βέλγιο. Υπάρχει κρίση, αλλά δεν με επηρεάζει. Πάντα πληρωνόμουν καθυστερημένα, αλλά δεν μου χρωστάνε χρήματα. Όμως υπάρχουν παίκτες, κυρίως Έλληνες, που δεν είναι τόσο τυχεροί. Στα αποδυτήρια δεν το συζητάμε, για να μην προκαλούνται αντιπαλότητες», τόνισε ο 30χρονος άσος, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από τον Λεβαδειακό. «Έγιναν παράξενα πράγματα στον Λεβαδειακό, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Ίσως μετά το τέλος της καριέρας μου (γέλια)».

Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την φιλοδοξία του να αγωνιστεί με την εθνική Βελγίου. «Ξέρω πως με έχουν ξεχάσει πίσω στην πατρίδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έπαιζα στις Ελπίδες, αλλά θέλω κάποια στιγμή να αγωνιστώ και στην Ανδρών. Ποτέ δεν είναι αργά. Παρακολουθώ την πορεία της εθνικής και κανένας παίκτης δεν έχει καθιερωθεί στην επίθεση. Ο Λουκάκου έχει πολύ ταλέντο, αλλά δεν παίζει στην Τσέλσι. Ο προπονητής αναζητεί ακόμη την καλύτερη λύση. Γιατί να μη με δοκιμάσει;», είπε ο 29χρονος άσος.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια