Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Απουσιών συνέχεια στον Πανιώνιο

Με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον" συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με τον Ατρόμ...


Με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον" συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Απόστολος Μάντζιος γύμνασε κανονικά τους παίκτες του στο γήπεδο και έδωσε έμφαση στην τακτική, αλλά και στην φυσική κατάσταση. 

Οσον αφορά στις απουσίες οι διεθνείς οι Σκέμπρι, Κούτσι, Αμπουντουλάγεφ έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και θα είναι κανονικά παρόντες στην αυριανή προπόνηση. Ο Ρόκας κατάφερε να ξεπεράσει το αιμάτωμα στον έσω πλάγιο και προπονήθηκε κανονικά, κάτι που σημαίνει πως είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ο Πετκάκης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία και έδειξε πρόβλημα στην μέση (κήλη). Ο έμπειρος παίκτης θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, προκειμένου να μπορέσει να το ξεπεράσει. Ο Μιχαηλίδης συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να ακολουθεί μόνο θεραπεία, ενώ ο Σταυροθανασόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και πλέον δεν υπολογίζεται για το Σάββατο. Ο Αυλωνίτης έχει προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε, ενώ ο Ντούνης εξακολουθεί να έχει άδεια από το ιατρικό επιτελείο.

Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 17:00, ενώ την Παρασκευή η προπόνηση θα γίνει την ίδια ώρα στη Νέα Σμύρνη. Ακολούθως ο Απόστολος Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια