Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σπανούλης: «Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό»

  Συγχαρητήρια μοίραζε ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη – πρόκριση του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα ενώ απέφυγε να απαντήσει για...


 Συγχαρητήρια μοίραζε ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη – πρόκριση του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα ενώ απέφυγε να απαντήσει για το αν θα ήθελε στην Κωνσταντινούπλη και τον Παναθηναϊκό. 

Ενώ ακόμα οι πανηγυρισμοί δεν είχαν κοπάσει, ο διεθνής γκαρντ που μαζί με τον Χάινς ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των «ερυθρολεύκων», τόνισε αρχικά: «Ήταν τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Ξεκινήσαμε τη χρονιά και δεν μας υπολόγιζαν πολλοί. Ίσως δεν μας περίμεναν να περάσουμε ούτε στο ΤΟP 16 αλλά τώρα είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τηρουμένων των αναλογιών βελτιωθήκαμε παρά πολύ και πετύχαμε μία τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας και στους κυρίους Αγγελόπουλους». 

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού και την πολύ σημαντική παρουσία τους στο ΣΕΦ, είπε: «Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός. Έδωσε τεράστια ώθηση και θα συνεχίσει να μας δίνει. Τον έχουμε ανάγκη όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια. Έχει μέλλον η ομάδα και τα καλύτερα θα έρθουν». 

Κλείνοντας, όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε και δεύτερη ελληνική ομάδα στο φάιναλ φορ, τον Παναθηναϊκό δηλαδή, απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε να σχολιάσει: «Εγώ κοιτάζω μόνο τη δική μου ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια