Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αγγελόπουλος: «Η σημαντικότερη πρόκριση που έχουμε χαρεί»

Μετά από δύο χρόνια ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει και πάλι σε φάιναλ φορ, σε μια χρονιά που ελάχιστοι τον… υπολόγιζαν και για αυτό οι αδερφού...


Μετά από δύο χρόνια ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει και πάλι σε φάιναλ φορ, σε μια χρονιά που ελάχιστοι τον… υπολόγιζαν και για αυτό οι αδερφού Αγγελόπουλοι είχαν κάθε λόγο να «πετάνε» από την χαρά τους. 

Οι δύο ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγη ώρα μετά τη νίκη – πρόκριση στο ΣΕΦ, δεν έκρυψαν τα αισθήματα χαράς που δικαιολογημένα έχουν ενώ απέφυγαν να αναφερθούν στο μέλλον τους στην ομάδα αλλά και σε πρόσφατη δήλωση του Θανάση Γιαννακόπουλου πως οι Πειραιώτες δεν θα προκρίνονταν στο φάιναλ φορ.  

Συγκεκριμένα, αρχικά τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος που αναφερόμενος στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας του και για το αν είναι η μεγαλύτερη χαρά που έχουν πάρει από τους «ερυθρόλευκους», τόνισε: «Λόγω της δυσκολίας του εγχειρήματος είναι η σημαντικότερη πρόκριση που έχουμε πάρει και έχουμε χαρεί, είτε ως πρόεδροι είτε ως οπαδοί. Αμφιβάλλω εάν το πίστευαν πάνω από δέκα άτομα ότι θα φθάσουμε εδώ». 

Πλέον, για το ποιος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ, επεσήμανε: «Πάμε σαν αουτσάιντερ. Υπάρχουν η μεγάλη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η μεγάλη Μπαρτσελόνα. Είναι μοναδικές οι στιγμές που ζούμε τώρα, ελπίζουμε να ζήσουμε και άλλες σύντομα». 

Στη συνέχεια, ο λόγος πέρασε στον αδερφό του Παναγιώτη που όταν ρωτήθηκε για το αν θα παραμείνουν τελικά στην προεδρία του Ολυμπιακού, απάντησε με χιούμορ: «Εδώ δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα και εσείς μας ζητάτε να μιλήσουμε για το μέλλον μας στην ομάδα ; Θα δούμε…». 

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένου των Πειραιωτών, ο κ. Αγγελόπουλος υπενθύμισε μια παλαιότερη δήλωση του, λέγοντας: «Είχα κάνει μία δήλωση το 2010 στο Παρίσι. Είχα πει τότε ότι δεν χρειάζεται μεγάλο μπάτζετ για να κάνεις κάτι καλό, όπως έδειξε η Παρτιζάν. Δεν είναι, όμως, μόνο οικονομικό. Είναι θέμα να πιστεύεις στην ομάδα». 

Κλείνοντας όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση του Θανάση Γιαννακόπουλου, πως ο Ολυμπιακός δεν θα προκρινόταν στο φάιναλ φορ, εμμέσως σχολίασε: «Σχόλιο για τον Θανάση; Δεν χρειάζεται να ρίξουμε το επίπεδο και να χαλάσουμε τη συνέντευξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια