Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ελπίζει το «τριφύλλι»...

Μια  αχτίδα αισιοδοξίας  υπάρχει στην  Παναθηναϊκό , ότι θα καταφέρει τελικά να αποφύγει την τιμωρία της UEFA. Οι «πράσινοι» δίνουν μεγάλη μ...

Μια αχτίδα αισιοδοξίας υπάρχει στην Παναθηναϊκό, ότι θα καταφέρει τελικά να αποφύγει την τιμωρία της UEFA.

Οι «πράσινοι» δίνουν μεγάλη μάχη και πιστεύουν ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί η λύση για την αδειοδότηση τους. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ», οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το θέμα της αδειοδότησης, θεωρούν ότι θα καταφέρουν να πάρουν μια μικρή παράταση και στην αρχή της εβδομάδας ο Παναθηναϊκός θα έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα έτσι ώστε να παρουσιάσει πλήρη τον φάκελο στην UEFA.

Για να συμβεί αυτό πάντως, οι «πράσινοι» θα πρέπει να αποστείλουν άμεσα στην ΕΠΟτα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Από εκεί και πέρα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα πρέπει με τη σειρά της να στείλει τα έγγραφα στην UEFA, με την ημερομηνία που τα έλαβε από τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, βασική προϋπόθεση για να γίνουν όλα αυτά είναι να καταφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να έρθει σε διακανονισμό με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, είτε πρόκειται γι αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ είτε για πρώην στους οποίους οφείλονται χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια