Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ενημέρωσε για όλες τις εξελίξεις ο Κωνσταντίνου

Ο πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων του Παναθηναϊκού,  Βασίλης  Κωνσταντίνου , βρέθηκε σήμερα (Σάββατο, 31/3) στο προπονητικό κέντρο της Παι...

Ο πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, βρέθηκε σήμερα (Σάββατο, 31/3) στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας για ναενημερώσει για τις εξελίξεις που υπάρχουν στα διοικητικά του συλλόγου μετά από τηνπρωτοβουλία που έχουν λάβει οι παλαίμαχοι. 

Ωστόσο, δεν μίλησε στους παίκτες, αλλά είχε συνάντηση με τον  επιμελητή της ομάδας, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στον οποίο και μετέφερε με κάθε λεπτομέρεια τιςεξελίξεις που έχουν υπάρξει τις τελευταίες ημέρες μετά από τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των παλαιμάχων με τον νομικό σύμβουλο του μεγαλομετόχου του "τριφυλλιού", Γιάννη Βαρδινογιάννη

Επίσης, τον ενημέρωσε για τις συναντήσεις που θα έχουν οι παλαίμαχοι τις επόμενες ημέρες με τους άλλους μετόχους της ΠΑΕ. 

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό εντόςέδρας παιχνίδι με τον Άρη. Εκτός αποστολήςέμειναν οι Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Καπίνο, Λαγός, Φουρλάνος και Ταμπάκης, καθώς και οι τιμωρημένοι Κατσουράνης και Σαριέγκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια