Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στοιχηματικές προτάσεις για την Κυριακή, του Στέλιου Καρκανοραχάκη

Μετά το 3 στα 3 της προηγούμενης Κυριακής, θα προσπαθήσουμε για άλλη μία φορά να σας στείλουμε στο ταμείο. Σήμερα θα κυνηγήσουμε μία πεντάδα...

Μετά το 3 στα 3 της προηγούμενης Κυριακής, θα προσπαθήσουμε για άλλη μία φορά να σας στείλουμε στο ταμείο.
Σήμερα θα κυνηγήσουμε μία πεντάδα, με μία ισοπαλία, την οποία θα στηρίξουμε με σταθερά σημεία.


Ξεκινάμε με το πρώτο ματς του κουπονιού, την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Χετάφε. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες, και με 13 ομάδες στην Πριμέρα μέσα σε απόσταση 8 βαθμών μεταξύ τους, να κυνηγούν την έξοδο στην Ευρώπη, κανέναν δεν συμφέρει η ισοπαλία. Η Ατλέτικο, μπορεί να έρχεται από το μεσοβδόμαδο ματς με το Αννόβερο, όμως είναι η καλύτερη ομάδα και δεν έχει περιθώρια να απολέσει κι άλλους βαθμούς. Ο άσσος στο 1.5.


Έπειτα, πηγαίνουμε στην Ολλανδία, όπου η Άλκμααρ, μετά την νίκη της επί της Βαλένθια, θα επισκεφθεί την έδρα της Φίτεσσε. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν την νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή, καθώς ο Άγιαξ, που βρίσκεται έναν βαθμό πίσω, θα έχει εύκολο έργο, υποδεχόμενος την Χέρακλες. Έτσι, με φόρα από την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στους δυνατούς Ισπανούς, οι πρωτοπόροι του Ερεντεβίζιε μπορούν να κάνουν το διπλό, σε ιδιαίτερα καλή απόδοση (2).


Στην Πρέμιερ Λιγκ, λίγα μπορούμε να πούμε για την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Σουόνσι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Μπόλτον για το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά και κόντρα στην Τσέλσι την προηγούμενη εβδομάδα. Έτσι, θα τους εμπιστευθούμε στον χαμηλό αλλά και σίγουρο άσσο του 1.35.


Στην συνέχεια, έρχεται αναμέτρηση από την Σούπερ Λιγκ. Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, Πανιώνιος και Λεβαδειακός θέλουν την νίκη, με την οποία θα αγκαλιάσουν ουσιαστικά την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από σημαντικό διπλό κόντρα στην αδύναμη Δόξα, ενώ οι γηπεδούχοι από μία άτυχη, και άδικη, κατά τον Μάντζιο, ήττα, που θα τους έχει σίγουρα πεισμώσει. Οι ''πάνθηρες'' θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο, ενώ και οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα για να κλείσουν μια χρονιά με πολύ ένταση, χωρίς να μπουν σε επικίνδυνες περιπέτειες. Θα εμπιστευθούμε τον Πανιώνιο στον άσσο του 1.85.


Τέλος, κλείνουμε με ένα τολμηρό Χ, στο ντέρμπι της Σέριε Α. Η πρωτοπόρος Γιουβέντους υποδέχεται την Νάπολι. Η ''Μεγάλη Κυρία'' έχει σταθεί τυχερή προς το παρόν και έχει πάρει αρκετά παιχνίδια στο γκολ, όμως πάντα τα έβρισκε σκούρα κόντρα σε ομάδες με καλή επιθετική γραμμή. Επιπλέον, η δαιμονιώδης φόρμα του Καβάνι προμηνύει δύσκολο απόγευμα για τους γηπεδούχους. Η ισοπαλία αξίζει το ρίσκο, στο 3.35.


Συνοπτικά, οι προτάσεις για την Κυριακή:

385    Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε    1    1.5

414    Φίτεσσε - Άλκμααρ    2    2.00

415    Τότεναμ - Σουόνσι    1    1.35

432    Πανιώνιος - Λεβαδειακός    1    1.85

447    Γιουβέντους - Νάπολι    Χ    3.35

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!    


Συντάκτης: Στέλιος Καρκανοραχάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια