Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Οι «εκλεκτοί» του Μάντζιου ενόψει Λεβαδειακού!

Με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο «Απήλιον» και όχι στη Νέα Σμύρνη, λόγω του αγώνα των εθνικών ομάδων γυναικών Ελλάδας-Πολωνίας...


Με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο «Απήλιον» και όχι στη Νέα Σμύρνη, λόγω του αγώνα των εθνικών ομάδων γυναικών Ελλάδας-Πολωνίας, ολοκληρώθηκε το Σάββατο το απόγευμα η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο Απόστολος Μάντζιος μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές και είναι οι: Μιχαηλίδης, Σιδεράκης, Πετκάκης, Σιόβας, Πιέρ, Ρόκας, Ρόβας, Ομο, Αντούνιες, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Ντιμπαλά, Κούτσι, Σάμαρης, Αμπντουλάγεφ, Κουλουχέρης, Κούρντι, Μιλοβάνοβιτς, Οκόγιε, Σταυροθανασόπουλος

Εκτός έμεινε ο Πόγκασιτς, ο οποίος χτύπησε στην προπόνηση της Παρασκευής στα πλευρά και κάνει θεραπεία και ο Σκέμπρι, ο οποίος και θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Αντίθετα, ο Αράζ Αμπντουλάγεφ φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι και έτσι ο Άκης Μάντζιος τον συμπεριέλαβε στους «εκλεκτούς» του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια