Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός»

Την άποψη του  πως ο Ολυμπιακός δίκαια φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου εξέφρασε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπ...


Την άποψη του  πως ο Ολυμπιακός δίκαια φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου εξέφρασε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.


Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο κ. Μπάντοβιτς στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡFM 94,6".

Για το γεγονός πως λίγες στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος τα μέτωπα των πλέι οφ και της παραμονής παραμένουν ανοιχτά, είπε:

«Δεν περίμενα να ξεκαθαρίσουν. Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρώτος και ουσιαστικά πρωταθλητής. Οι υπόλοιπες ομάδες, δηλαδή Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα παλέψουν στα πλέι οφ. Για την παραμονή υπάρχουν πολλές ομάδες, την επόμενη αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει το τοπίο».

Σχετικά με το αν θεωρεί πως ο Άρης ή ο Αστέρας Τρίπολης έχουν ελπίδες να μπουν στα πλέι οφ, σχολίασε:

«Σίγουρα είναι δύσκολο παρά το γεγονός ότι ειδικά ο Αστέρας με τον κ. Τσώλη έκαναν μια σπουδαία πορεία και προχωράει και στο Κύπελλο. Στην αρχή πολλοί δεν το περιμέναμε. Ο νέος προπονητής όμως έκανε τη διαφορά σε θέμα τακτικής και κατάφερε να πάρει καλά αποτελέσματα, πράγμα όχι τυχαίο».

Για τις ομάδες που δίνουν μάχη στην «ουρά» της βαθμολογίας, τόνισε:

«Πιστεύω ότι ο Εργοτέλης είχε άλλους στόχους και με βάση το υλικό του θα έπρεπε να έχει πιο πολλούς βαθμούς. Η Ξάνθη έχει οκτώ ήττες στη σειρά και χάλασε την καλή εικόνα που της αρχής. Για μένα και ο Παναιτωλικός είνα έκπληξη που βρίσκεται τόσο χαμηλά. Πάντως Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος με μία νίκη και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, μπορούν να σωθούν».

Σε ό,τι αφορά τις ομάδες που του προξένησαν μεγαλύτερη εντύπωση, ο Μπόζινταρ Μπαντοβιτς απαντά:

«Ο Ατρόμητος έκανε σπουδαία χρονιά και πήρε αποτελέσματα . Ο κ. Δώνης έχει πλάνο και εμφανίστηκε πάντα προετοιμασμένος. Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας είναι πιο καλός γιατί έχει περισσότερο χώρο, ενώ στην Τούμπα χωρίς Βιεϊρίνια είχε πρόβλημα απέναντι σε κλειστές άμυνες».

Για τους τεχνικούς που έχει ξεχωρίσει φέτος, απαντά:

«Σίγουρα 2-3 προπονητές έχουν κάνει καλή δουλειά. Ο κ. Βαλβλέρδε είναι ένας φυσικά, αφού θα είναι και πρωταθλητής, αλλά και ο κ. Δώνης, ο κ. Τσιώλης όπως και οι κύριοι Αναστόπουλος και Παράχος που είχαν σχετικά καλή πορεία. Ειδικά ο Λεβαδειακός που έπαιξε με πολλά προβλήματα. Είναι η δουλειά και η χημεία που μετράει, σίγουρα χρειάζεται και τύχη. Όταν υπάρχει καλό κλίμα με τα θετικά αποτελέσματα τα πράγματα πηγαίνουν ακόμη πιο καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια