Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Συμφώνησε με Παντελίδη ο Πλατανιάς

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει ότι στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας, έχοντας παράλληλα και την ευθύνη της εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών, α...

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει ότι στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας, έχοντας παράλληλα και την ευθύνη της εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών, αναλαμβάνει ο κύριος Σταύρος (Σάκης) Παντελίδης. Ο κύριος Παντελίδης είναι 36 ετών (13/5/76), πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ-Α.Π.Θ. και τον τελευταίο 1 χρόνο εργαζόταν στον Πανσερραϊκό. Προηγούμενές του ομάδες ήταν ο Πανθρακικός, ο Παναιτωλικός, ο Πιερικός, ο Αιγινιακός και ο Εθνικός Κατερίνης.

Η αποστολή με Φωκικό
Με τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, κ. Στέλιο Βαρουξάκη να είναι επικεφαλής της αποστολής, ο Πλατανιάς αναχωρεί ακτοπλοϊκώς την Παρασκευή (30/3) από τα Χανιά με τελικό προορισμό την Άμφισσα για το παιχνίδι με τον Φωκικό για την 23η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά να κοουτσάρει τη νέα του ομάδα. 
Η τελευταία προπόνηση για τον Πλατανιά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (30/3) το απόγευμα στο γήπεδο του Μάλεμε, με τον 47χρονο τεχνικό να αποκλείει από την αποστολή τον τραυματία Δράμι και τους τιμωρημένους Παληγεώργο και Δέντσα. 
Κατά συνέπεια, η αποστολή είναι η εξής: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Γκολέμης, Τζανής, Ραπτάκης, Κουρτεσιώτης, Μαραγκός, Δημήτρης, Παπαζούδης, Μανουσάκης, Τσοντάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης, Δρακάκης, Χαϊκάλης και Ναζλίδης.

Με Θρασύβουλο οι Νέοι 
Την επιστροφή της στις νίκες θα επιδιώξει να πετύχει η ομάδα Νέων του Πλατανιά στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, τον οποίο θα υποδεχθεί στο εθνικό στάδιο Χανίων στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου (31/3). Πρόκειται για αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ, με τον προπονητή του Νίκου Πασβάντη να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους. 
Η αποστολή είναι η εξής: Κοκκαλάς, Μιχαήλ, Κελάκης, Κοκολαντωνάκης, Μαγαράκης, Μπουρμπάκης, Μπασιαδάκης, Ντακάκης, Πατρικάκης, Ροκάκης, Κονονένκο, Κοκονάκης, Γαλανίδης, Λίκας, Ντούπης, Λέττας, Πατακάκης, Μαυρεδάκης και Βαγιωνάκης.
Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο κ. Κανελλάκης με βοηθούς τους Πετεινάτο και Χαροκοπάκη, και οι τρεις της Ενώσεως Χανίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια