Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πήρε φορολογική ενημερότητα και... τρέχει!

Οι επαφές της ΑΕΚ με την Εφορία δεν κατέληξαν σε συμφωνία μέχρι να κλείσουν οιτράπεζες σήμερα, Παρασκευή (30/3), οι οποίες όμως έπρεπε να ...



Οι επαφές της ΑΕΚ με την Εφορία δεν κατέληξαν σε συμφωνία μέχρι να κλείσουν οιτράπεζες σήμερα, Παρασκευή (30/3), οι οποίες όμως έπρεπε να ήταν ανοικτές ώστε να εκταμιευτεί το δάνειο του Τουρκί Αλ Σουνταϊρί και να αρχίσουν να διατίθενται τα χρήματα στους διακανονισμούς με πρώην παίκτες, προπονητές και άλλες ομάδες.

Η «Ένωση», λοιπόν, δεν κατάφερε να λάβει τα χρήματα του Σαουδάραβα (ο οποίος δεν δεχόταν να διατεθούν απευθείας από το λογαριασμό στην Κύπρο, αφού δεν θα ήταν καλυμμένος νομικά) και έχασε την προθεσμία της UEFA. Αφού όμως έγινε αυτό…κατάφερε να συμφωνήσει τελικά με την Εφορία!

Διότι οι φιλότιμες προσπάθειες των Ανδρέα Δημητρέλου και Γιάννη Βούρου«καρποφόρησαν» τελικά στο ραντεβού που είχε ο πρώτος με τον αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, και η ΑΕΚ κατάφερε νέα ρύθμιση και να λάβει φορολογική ενημερότητα. Ωστόσο, παρότι η Εφορία θα απελευθερώσει πλέον τους λογαριασμούς της ΠΑΕ (που ήταν δεσμευμένοι κατά το ήμισυ) οι τράπεζες είναι κλειστές το Σαββατοκύριακο και η εκταμίευση αρχικά του δανείου -και η διάθεση χρημάτων έπειτα για τους διακανονισμούς δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν τη Δευτέρα.

Κατόπιν τούτου, θα ζητηθεί μια σιωπηρή παράταση από την UEFA (παρόλο που δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο) ώστε να έχουν διευθετηθεί οι διακανονισμοί μέχρι την 2-3 Απριλίου, όταν και θα της αποσταλεί ο φάκελος της ομάδας από την ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια