Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παλικαρίσιο "Χ" η Καλλιθέα στη Φυλή!

Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Θρασύβουλο και την Καλλιθέα. Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπά...


Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Θρασύβουλο και την Καλλιθέα.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις.

 Στο δεύτερο μέρος, οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν γρήγορα καθώς στο 57' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φουντουκίδης. Δεκατρία λεπτά αργότερα, η Καλλιθέα έμεινε με εννέα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από απευθείας κόκκινη του Σταύρου, που κάτι είπε στον διαιτητή, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, είχε καταλογίσει φάουλ σε βάρος του και τον είχε "κιτρινίσει".
Ωστόσο η η ομάδα του Λύσανδρου Γεωργαμλή  δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό μειονέκτημα των φιλοξενούμενων , οι οποίοι κράτησαν σχετικά εύκολα την ισοπαλία μέχρι το τέλος του αγώνα.


Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Μητσέας, Παγώνης, Σύρος, Καλαμιώτης, Ψιάνος (73' Καρλόπουλος), Μπεγκόνια, Νικολάου (46' Ζουμπουλάκης), Καρράς (59' Σταμπολζίεφ), Ντα Σίλβα, Βλάχος, Ντακολ.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Αρβανίτης, Βιδάλης (53' Φαρινόλα), Φουντουκίδης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Ρουσσάκης, Κατσίκης (89' Πρίπου), Μαρουκάκης (71' Καλτσάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια