Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τζόρβας: «Μακάρι να το κατακτήσουμε»

Να ξανά ζήσει η Εθνική Ελλάδος ανάλογες στιγμές όπως με την ομάδα του 2004 στην Πορτογαλία, ευχήθηκε ο Αλέξης Τζόρβας. Ο Αλέξης Τζόρβας μ...


Να ξανά ζήσει η Εθνική Ελλάδος ανάλογες στιγμές όπως με την ομάδα του 2004 στην Πορτογαλία, ευχήθηκε ο Αλέξης Τζόρβας.

Ο Αλέξης Τζόρβας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Αυστρία και σε ερώτημα για το αν μπορεί η Ελλάδα να ελπίζει σε ανάλογη επιτυχία με το Euro 2004 δήλωσε: «Θεωρώ, πιστεύω, ευελπιστώ, εύχομαι τα πάντα. Μακάρι ο Θεός να μας χαρίσει, σε μας που δεν ήμασταν στην ομάδα το 2004 και ζήσαμε την επιτυχία με έναν διαφορετικό τρόπο, ό,τι καλύτερο. Θέλω να πιστεύω πως θα μας δοθεί η ευκαιρία να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μακάρι να το κατακτήσουμε».

Όσο για την πρεμιέρα κόντρα στην Πολωνία, τόνισε: «Όχι μόνο από το Τύπο, αλλά και από μας, τους ίδιους και από όλους. Η ιστορία έχει δείξει ότι η αρχή είναι τα πάντα σε αυτές τις διοργανώσεις. Το θεωρώ χαρακτηριστικό. Αν η ομάδα ξεκινήσει με νίκη κόντρα στην Πολωνία, θα μπουν πολύ γερές βάσεις για τη συνέχεια. Σαφέστατα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι πολύ δυνατό να ξεκινάς με τη διοργανώτρια και να την κερδίζεις για την ψυχολογία σου. Νομίζω ότι είναι το παν. Η αρχή είναι πάντα το παν».

Δεν υπάρχουν σχόλια