Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Το τελικό... «τεστ» της Εθνικής!

Η εθνική μας ομάδα θα ολοκληρώσει απόψε την επί αυστριακού εδάφους προετοιμασία της για το Euro 2012 αντιμετωπίζοντας σε φιλικό την Αρμενία...


Η εθνική μας ομάδα θα ολοκληρώσει απόψε την επί αυστριακού εδάφους προετοιμασία της για το Euro 2012 αντιμετωπίζοντας σε φιλικό την Αρμενία (Πέμπτη, 31/5, 21:30, Mega), το οποίο είναι εξάλλου το τελευταίο... «τεστ» της εν όψει της έναρξης της διοργάνωσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Σηφάκη (ή Χαλκιά), Παπασταθόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Μανιάτη, Σαλπιγγίδη, Φορτούνη, και Γκέκα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Μάκος, Φωτάκης, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου, Φετφατζίδης, Σαμαράς. Εκτός είναι οι τραυματίες Νίνης, Τοροσίδης.

Η πιθανή ενδεκάδα των Αρμένιων: Μπερεζόφσκι, Αλεξανιάν, Χαϊραπετιάν, Αρζουμαριάν, Μκογιάν, Μκρτσιάν, Γκαζαριάν, Μκιταριάν, Μοβσισιάν, Πιτσέλι, Μανουτσαριάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κασπάροφ, Χοβσεπιάν, Αρτάκ Γεντιγκαριάν, Χαρογιάν,Γιουσπασιάν, Αρτούρ Γεντιγκαριάν, Μανογιάν, Χοβανισιάν, Μπαντογιάν, Σαρκίσοφ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αυστριακός Χάρταμ.

Η γαλανόλευκη αύριο επιστρέφει στην Αθήνα, και κατόπιν θα αναχωρήσει για την Πολωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια