Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Καλή για ένα ημίχρονο η Εθνική!

Η Εθνική ομάδα νίκησε την Αρμενία με 1-0 χάνοντας δύο πέναλτι στο Kufstein Arena, στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του Euro 2012. Στο...


Η Εθνική ομάδα νίκησε την Αρμενία με 1-0 χάνοντας δύο πέναλτι στο Kufstein Arena, στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του Euro 2012.

Στο πρώτο μέρος η Εθνική είχε σωρεία ευκαιριών και δικαιούταν περισσότερα τέρματα από το μοναδικό που πέτυχε στο 23’ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της Εθνικής έπεσε με την Αρμενία να αυξάνει την πίεσή της, ωστόσο στο 70’ υπήρξε η ευκαιρία για το δεύτερο γκολ, όμως ο Σαμαράς αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (απόκρουση του Berezovskiy). Στπ 86′ ο Κατσουράνης αστόχησε εκ νέου σε πέναλτι που κέρδισε ο Φετφατζίδης με τον Berezovskiy να αποκρούει και πάλι


Τα γκολ: Κ. Παπαδόπουλος 23’


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΜΕΝΙΑ (Βαρντάν Μινασιάν): Μπερεζόφσκι, Αλεξανιάν, Χαϊραπετιάν, Αρζουμαζιάν (78' Μικογιάν), Μανογιάν (59' Μπαντογιάν), Μκρτσιαν, Γκαζαριάν (89' Σαρκισόφ), Μικιταριάν, Μοβισισιάν, Χοβσεπιάν, Πιτσέλ (73' Γκεντιγκαριάν)

ΕΛΛΑΔΑ (Φεράντο Σάντος): Σηφάκης, Παπασταθόπουλος (60' Μάκος), Χολέμπας (60' Τζαβέλλας), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (46' Φωτάκης), Σαλπιγγίδης (85' Μήτρογλου), Φορτούνης (46' Σαμαράς), Γκέκας (60' Φετφατζίδης)

ΓΗΠΕΔΟ: Κουφστάιν (Αυστρία).

Δεν υπάρχουν σχόλια