Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Tα προβλήματα των έξι που δεν πήραν άδεια

Οι ΠΑΕ που δεν  εξασφάλισαν την αδειοδότηση, δεν θα υποβιβάζονται αλλά δεν θα έχουν δυνατότητα ανανέωσης συμβολαίων ή μεταγραφών ...



Οι ΠΑΕ που δεν  εξασφάλισαν την αδειοδότηση, δεν θα υποβιβάζονται αλλά δεν θα έχουν δυνατότητα ανανέωσης συμβολαίων ή μεταγραφών για παίκτες άνω των 22 ετών!

Παίκτες, που θα μπορούν να συμπληρώσουν το ρόστερ θα είναι μόνο όσοι είναι κάτω των 22 (γεννημένοι το 1990) και είναι Έλληνες ή γηγενείς.
 Οι "6" θα δεχθούν περικοπή κατά 20% του ποσού, που εισπράττουν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και αποτελεί το κυριότερο έσοδο τους, μαζί με τα χρήματα που τους αντιστοιχούν από τη χορηγική σύμβαση της ΟΠΑΠ Α.Ε.




Αξίζει όμως, να αναφέρουμε τις αποφάσεις που είχε λάβει η Super League στις 28 Μαίου.
Οι αποφάσεις:
1. Διευκρινίστηκαν τα ακόλουθα, σχετικά με την απόφαση της ΕΠΟ περί εφαρμογής του νέου συστήματος αδειοδότησης, αναφορικά με τις ΠΑΕ που δε θα λάβουν άδεια (εισήγηση προς ΕΠΟ):
α/ «Κάτω των 22 ετών» λογίζονται οι Έλληνες ή γηγενείς, γεννηθέντες από 1/1/1990
β/ Η παρακράτηση 20% επί των τηλεοπτικών και λοιπών δικαιωμάτων θα γίνεται αναφορικά με ήδη εκδοθείσες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, επί τη βάσει των οποίων δεν εδόθη άδεια σε συγκεκριμένη ΠΑΕ.
γ/ Απαγορεύονται οι ανανεώσεις και οι τροποποιήσεις συμβολαίων, πλην τροποποιήσεων με τις οποίες δεν αυξάνονται οι αποδοχές των παικτών ή η διάρκεια των συμβολαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια